alparr Kızlar cam olanı mı tercih ettiniz yoksa mika gibi olanı mı tercih ettiniz ? Antikolik olanlarda var. Kafam çok karıştı. Bebeğim 3 ayına girecek biberonla da sağım yaptığım sütleri vermek istiyorum hangisini tercih etmeliyim ?
Merveeemeeliss alparr bna cam hep daha sağlıklı gelmiştir satiyorım ben dolap hesabımda 2li 200 tl biri büyğk biiri ufak merveeparlakk1
Nacafa alparr benim oğlum 4 tane cam biberon kırdıktan sonra plastik olanı almıştım. İlk aylarda atma huyları olmadığından cam alınabilir
Bebegimm1 alparr cam güzel olsada kırılan bir şey ben biberonunu pp aldım ilk cocugumda şuan indirim var e bebekde ve yine pp alıcam ikinci cocuguma.ilerde büyüdüğünde kendi tutup içebilsin diye
Bebegimm1 alparr yine tommee tıppee almayı düşünüyorum yıkaması falanda kolay yani elim içine rahat sığıyor yandan geniş boydan uzun değil istediğim gibi yani.en önemlisi gaz yapmamıştı ilk cocugumda
shrhyt alparr dr browns bize iyi gelmişti sizin dediğinizi 5. Aydan sonra 1 ay kullandım ama küçükken gaz vs dr bronws ii geliyor.
Sedaaa55 alparr avent plastik olanı aldım canm bi zaman sonra içip fırlatıyorlar yada düşüyor vs sürekli kırılmayla uğraşmak istemedim. Kendisinin tutup içtiği zaman olcak çünki bitince fırlatıyor bizimki 😂
alparr Kızlar Philips Antikoliklerde +1 ve yazıyor. 3 aylık ve üstü bebekte kullanabilir mi ki ? Dr brownsta da öyle yazıyor
yamaniskom alparr aventin plastik olanını aldım cam olanın kırılma riski çok yüksek diye ama bebeğim onunla ememiyor daha yeni yeni emmeye başladı onunla ucu sert geliyor yavaş çekiyor lansinoh kullanıyorum çok memnunum
Annekizcicileri alparr cam ağır ve çabuk kırılır elinden ilerde düşürür illaki ben mika gibi olanı aldım 6 ayda bir sadece ucunu degıstım 2.5 yaşında hala bazen suyu onda içiyor