Nurbost mucizem10 genelde 1 uyku yapıyor ama olur da erken kalkarsa 2 uyku yapıyor. Gece çok geç uyuyor oğlum bir iki gibi
defnemiraybebek mucizem10 bu aralar 6 da kalkıyor gündüz 2 uyku yapıyor gece se en son uykusundan kaçta kalktıysa oluyor ama genelde 9.30-10.30 arası uyumuş oluyor
Bcglcn mucizem10 sabah 6 gibi uyanıyor bizde denize götürüyoruz her sabah 10 10.30 gibi uyuyor ikinci uykuyu da 4 gibi yapıyor. 21.30 gibi de gece uykusuna geçiyor ama gece 2 3 kere uyanıyor diş yüzünden.
Kubrs mucizem10 benim ki 13 aylik felan yok yani uyumuyo gece hala 3 4 kere uyamiyo en erken 1 de yatıyor şuan sallıyorum dalmak üzere ama yarım saat olmadan geri kalkiyk sonra birdaha sallıyorum 2 3 saat uyuyo tekrar kalkiyo valla delircem ya sallamaktan bacaklarıma kiramplar giriyo
civcivim0 Gündüz 2 uyku yapıyor akşam 9da uyuyor gece 1 ya da 2 kez uyanıyor sabah 8-8,5 genelde uyanıyor. Bazen sabah daha erken ya da daha geç uyandığı da oluyor tabi
Kubrs civcivim0 bacım nasil uyku düzeni yapiyosan bizde anlat canım çıktı ya uyumuyo bu çocuk delircem 😁😁 ne yedirip iciriyon bacım masAllah 😅😅
civcivim0 Kubrs 😅🤣 valla benimki de seninki gibiydi aynı 3-4 kez uyanırdı hep uyku haramdı bize. Kendi kendine düzeldi birden. Biz bütün dişleri çıkarttık diş süreci bitti ona bağlıyorum biraz
Melo29 mucizem10 sabah 8 de kalkar 12.30-2.30 arası tek uyku yapar gece 9 gibi uyur ama bizim gece uykumuz çok kötü nerdeyse saat başı kalkıp memeye gelmek istiyor
Kubrs civcivim0 Allahim banada nasip et artık çöl yoruldum tahminen ne zaman oluyor bu canim kac aylikken 🤷♀️
civcivim0 Kubrs işte şuan 17 aylık canım 14-15 aylıkken böyle düzene girdi kendiliğinden. Hatta geçen bayram memleketteydik 2 gün gece hiç uyanmadı çok şaşırmıştım dünyanın en güzel 2 günüydü🤣 köy havasından mıydı artık bilmiyorum
Mazikeen mucizem10 15 aya kadar gündüz 2 uyku gece 9 sabah 9.5-10 a kadar uyuyordu 16 aydan itibaren gündüz tek uyku gece yine 9 sabah 9.5 - 10 arası uyku şeklinde devam ediyor 18 aylık şuan