zencizeytin Kızlar oncelikle merhaba. Önerilerinize oldukça ihtiyacım var. Temiz çamaşır kokusu en büyük takıntılarımdan biriydi. Her zaman da mis gibi kokar uzun vadede korurdu kokusunu. Ama son zamanlarda renkli çamaşırlarım korkunç kokuyor. Islak kalmış çamaşır gibi. Bebeğimle ilgilendiğim için markete zor gidiyorum eksikleri eşim alıyor. Unutmuş son kullandığım deterjanları her seferinde kafasına göre bir şey getirdi. Yıllardır sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullanırım( file marketin Yavru Ağzı renkli olanı) eşim son olarak tursil sıvı deterjan almış yumuşatıcı da actısoft diye bir marka. Beyazlarda vanish kosla kullanıyorum koku şikayetim yok. Ama renkli havlularım bile kokmuş düşünün ki saçımı kurulayinca saçım bile ıslak çamaşır kokuyor eşimin dolabı falan çok kötü kokmuş. Makineden diyeceğim ama bebeğimin kıyafetleri de çok güzel kokuyor dalinle yıkıyorum. Ön yıkamalı ekstra su programı ile de yıkadım değişen bir şey olmadı. Nasıl geçer bu koku? 🥴
bsr9696 zencizeytin sirke karbonat felan onlarla temizleyip boş falan çalıştırın yada riske atmayın servis çağırın direkt
bisenakillisinzaten zencizeytin evet makineden olsa bebeğinizin kıyafetleri de kokar. Ama siz yine de önce bı makineyi deterjanla yıkayın. Her zaman kullandığınız deterjanla iki kere bida yıkayın bence
Busegr zencizeytin makine temizlemek için deterjanlar var internetten bakıp ss alıp eşinize onlardan aldırın ama anlattığınıza göre problem makinede değil çok az miktar Arap sabununda kullanabilirsiniz 👌🏻
zencizeytin bisenakillisinzaten birazdan boş çalıştırayım 90 derecede. Neler kullanayım deterjan dışında karbonat vs koysam makineye zarar verir mi acaba?
zencizeytin pasaklisinkukuli yok yok anında tık sesi gelince asıyorum önce anlaşılmıyor koku. Kurumaya başlayınca odayı sarıyor. Aklıma hiç gelmedi o kadar güzel kokardı çamaşırlarım. Geçen odaya girdim ıslak çamaşır kokuyor diye talan ettim her yeri meğer askıdakiler kokuyormus
pasaklisinkukuli zencizeytin ben de yaşıyorum bu soeunu eşim koku hassasiyeti var ben de bıktım bu durumdan
[silindi] zencizeytin evin icinde kurutuyorsan hava sicak oyuzden koku yapmis olabilirmi ? Disari asiyorsan kesin kullandigin urunlerle alakalidir camasir makina temizleyici al bos calistir baska bi makina deterjani al tekrar dene belki duzelir 😊
bisenakillisinzaten zencizeytin sürekli kullanmadiginiz için zarar vermez bence sirke karbonatla birlikte boş calistirin
zencizeytin pasaklisinkukuli makinenizin markası ne acaba? Yani makineden diyeceğim ama bugüne kadar niye hiç kokmadi ya da beyazlarda durum niye böyle değil anlamadım. Hoş onlar da eskiden daha bı güzel kokardı. Bende de var koku hassasiyeti her şeyi koklamaya başladım
zencizeytin Busegr ben en iyisi yarın markete gideyim 😔 tavsiye deterjanınız var mı acaba? Perwoll, persil,yumos kullandım ama hangisinden çok memnundum hatırlamıyorum bile. Boykot falan derken kafam karisti iyce sürekli marka değişti
Busegr zencizeytin koyu renkliler hariç ben çoğunlukla toz deterjan kullanıyorum ama sıvı olarak perwoll koyu renkliler için olanı yumuşatıcıda yumoş
simseklivekalpli zencizeytin bingo sıvı deterjan var kırmızı. Şöyle diyim kayınvalidem dışarı asmasına rağmen rüzgar o kokuyu götürmüyor. Kesinlikle kalıcı.
amansallagitsin zencizeytin makinede mi deterjanda mi sorun var die anlamak icin onceden yaptiginz sekilde devam edin siz kullanms oldugunz markadan. Sonra yikayin hala ayni ise kotu kokuyor ise muhtemelen deterjan gozu tikanmis. Ya kendnz temzlcksnz yada servis cagrp skntisi ne ogrencsksnz
sedaozan zencizeytin bizimse öyle neden anlamıyorum. Beyazlar ve açık renkli çamaşırlar mis kokuyor ama koyu renkliler kötü kokuyor bazen bir kaç kez yıkıyorum
zencizeytin sedaozan yikasam da geçmiyor ki. Hah geçti diyorum kurumaya başladıkça o koku da çıkıyor meydana 😬
zencizeytin [silindi] etrafımız hep inşaat toz oluyor diye evde kurutuyorum aslında hep evde kurutuyorum ama ah bi eskiden kullanıp memnun kaldığım deterjanimi hatirlasam 😁
Dedektifgadget zencizeytin dışarda kurutun bence bu sıcakta evde koku yapar bende geçen mecbur koridorda kuruttum çok kötü koktu