Efe34 Arkadaslar kilo aldiran mama onerisi verrmisiniz oglum 5 gun snra 4 aylik ve kilosu 5800 kullandiginiz kilo yapan yazsrmisiniz
Rugi Efe34 ben similac veriyorum 4 aylıkken 7500 dü kilosu şimdi 6ay 5gün 9100kq Doktor kilosu fazla dedi
Garfield Efe34 kaç saatte bir ne kadar içiyor ve kilosu kaç benim oğlum aptamille 1200-1300 gr alıyordu aylık
aylindeniz Bilgebugra :)) aptamil kullanabilirsin şeker yok anne sütüne yakın ve sağlıklı kilo alıyor bebeğim
Bebektsk1 Efe34 doktorunuzun adını öğrenebilir miyim bende similac kullanıyorum ama günde ya 1 öğün yatmadan önce yada 2 öğün gün içerisinde anne sütü alıyor 2 öğünden fazla vermiyorum ben similac
Elif1234 Annesinin-pasasi ben sadece gece bir kere veriyorum gene de yardımcı olur mu acaba kilo almasına
Elif1234 Annesinin-pasasi ben sadece gece bir kere veriyorum gene de yardımcı olur mu acaba kilo almasına
Annesinin-pasasi Elif1234 ben 3 öğün veriyorum sabah 10 da akşam 5 de ve gece 11 de veriyorum ve sadece 2 ölçek veriyorum gerisi hep anne sütü bu şekilde baya güzel kilo aldırdı
isilseyitoglu benim arkadaşımın çok zayıf bir oğlu var bir sürü mama denedi, en sonunda aptamille kilo aldı
Efe34 isilseyitoglu bzimkide aptamille almiyor aptamilden baska da denemedim 15 gunde 200 gram alinca taktim