Gamzeliff Kızlar yüzüm çok yağlı ve gözenekler var iyi bir bb krem önerisi istiyorum yüzüme parlaklık veren ağırlık hissi yapmayan ve kapaticiligi iyi olan var mı ha birde güneş koruyuculugu olursa.iyi olur😄
cocomelon33 Gamzeliff bb ve cc ne farkı var bilmiyorum ama pure beauty cc kullanıyorum 50 spf çok güzel.Bb olanı da var aynı markanın
Blueberry0 Gamzeliff BB krem hafif fondöten etkisi yaratıyo. CC krem ton farklılıklarını düzenler. BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cilde uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir
Blueberry0 Gamzeliff yüzünüzde renk eşitsizliği varsa cc krem çok daha iyi aslında ışıl ışıl yapıyor cildi o markanın cc si. Zaten kore markası 🥰
Gamzeliff Blueberry0 ya cildim çok hassas beyaz tenliyim ztn canm yanaklarım da hafif kızarıklıklar var gözenekli birde ondan bb daha mı iyi olur dedm ama CC sinede bir bakayim hiç makyajda sevmem ama böyle goruyorum ışıl ışıl cam ciltler iyi bir krem bulsam iyi olacak🥰
Blueberry0 Gamzeliff bence cc daha çok seversiniz bende beyaz tenliyim ve eşitsizlikler var yüzümde ama cc krem tek ton yapıyor ve cam gibi yapıyor ☺️ fondötene felan da gerek kalmıyor günlük kullanım için hafif
Gamzeliff Blueberry0 ya fondöten filan ztn bu İzmir sicaginda hakgetire canm 😅🙈CC sini alayım canm tavsiyen için teşekkür ederm💕
Gamzeliff Blueberry0 canm az önce geldi hemen denedim çok çok begendm çok doğal durdu tekrar teşekkürler 💕
Blueberry0 Gamzeliff ne çabuk geldi 😍 rica ederim cnm beğenmene çok sevindim guzel günlerde kullan🥰😘😘