Yelda35 Kızlar adetime 5 gün var ikinci bebeği istiyoruz. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama bir mide bulantısı var anlatamam size. Adetimde gecikme olmasını bekliyorum kan testi için. Yanılma payı var öı erken gebelik testinde
eflin_su Yelda35 2 gün kala tekrarlayın adet olmazsanız bazen geç döllenme olunca testte gecikme olmadan çıkmıyor erken gebelik testi olasa bile. İnşallah hamilesinizdir
161 Yelda35 yaa sizde kendimi goruyorum nedense aynı anda istemeye basladık 2.cocugu ve soylediginiz durumlar hepsibana da ait oluyor ama sanırım su an cok istedigimiz icin psikolojik diye dusunuyorum herseyi ona yoruyoruz. Erken gebelik testinde yanılma ihtimali cok dusuk olsa da var tabi. Ama ben kızımı 5 gun varken ogrenmistim erken gebelik testi ile
Yelda35 161 bende 9 gün varken öğrenmiştim oğlumu ama mide bulantısını size anlatamam. Bende size çok güzel dilekler diliyorum. Zamanını bekliyor bebiş demekki 😍
161 Yelda35 muhakkak oyle zamanı vardır gec olsun güc olmasın insallah. Kardesi olsun istiyorum. Bende tek yumurtalık var onunda etkisi olabilir diye dusunuyorum ama nasip bakalım 🙏 sizinde vardır insallah bakalım guzel haberlerinizi bekliyorum gec döllenme falan olunca testte cıkmayabiliyormus cunku
Yelda35 161 yaaa evet öyle söylediler bakalım adetime 4 gün kaldı müjdeli haber vermeyi nasip etsin rabbim
simseklivekalpli Yelda35 ben oğlumda adet günümde yaptım erken gebelik testi, çıkmadı. Ki belirtilerden emindim. 6 7 gün gecince çok silik normal testte çıktı. Geç döllenme olmus.
Yelda35 simseklivekalpli yaa bana ümit verdiniz hayırlısı ile olsun inşallah isteyen anne baba olabilecek herkese versin rabbim