mucizem24 Kızlar Sizce erken mi Kayınvalidem yoğurt mayalamış böyle 1-2 kaşık tattırsam mı diyorum Sonra Vazgeçiyorum gördüm hep 5 ayıkken tadımlara başlayan anneler var
designermoms mucizem24 Dünya sağlık örgütüne göre bir bebeğin ek gıdaya başlayabilmesi için 180 günü doldurması ve mama sandalyesinde desteksiz oturması bekleniyor 4 aylık çok küçük Hele yoğurt vermek yedirmek demek Meyveyi yalatabilirsiniz ya da meyve süzgeçleri var onlara koyup verebilirsiniz öyle tadabilir sonuçta yutmuyor Ama yoğurt için çok çok küçük bence
doga1 mucizem24 bugün beş aylık olduk rota aşısı yapıldı o yüzden herhangi birşey vermedim çünkü ishal vs oluyor gıdadan mi aşıdan mi anlamak için bikac gun sonra baslicaz inşallah çünkü sofrada ağlıyor biz yerken ağzını açıyor yirtiniyor resmen doktorda başlayın dedi tadimlara zaten kilo olarakta zayıf mama almıyor asla dördüncü ayda doktor önerisiyle bikac kez deneme yaptık fakat ben beş aylık bari olsun diye bekledm
Merveginonu Merhaba, doktorum bana bir kaşık tadabilir hatta iyi olur demişti. Benim bebeğim de 5 aylık ve iki haftadır her gün denetiyorum bir sorun yaşamadım. Bilginize
mucizem24 Merveginonu yoğurt verdiniz mi acaba Hiç Annem de saçmalama yoğurtla mı başlanır diyor Doktorlar yoğurtla başlayın diyor Kafayı yiyeceğim😂
mucizem24 designermoms bazı Doktorlar tadıma ilk yoğurtla başlayın diyorlar üstüne basa basa o kafamı karıştırdı net 5 aylıkken tadımlara başlayanlar var beş buçuk aylıkken başlayalım madem garanti olsun😍 çok hevesleniyor şu 1 haftadır🧿😂
mucizem24 doga1 ben rota aşısının ilk gözünü kaçırdım maalesef ikinci dozunda ilk ilki olmadan bir faydası olmuyormuş Öyle dediler 🫤