Ccyyln Güzel kadınlarım. Bebekleriniz kaçıncı ayda sırtüstünden yüzüstüne döndü? Bebekler ne zaman döner diye arttığımda bahsedilen bebeğin yan dönmesi mi yüzüstü dönmesi mi bilmiyorum. Kızım dönmek için geç mi kaldı
Ucansupurge Ccyyln Hazır olduğunda döner 3+11 di döndüğünde hiç unutmuyorum çünkü şok olmuştuk yataktan düşüyordu neredeyse. birden bire donuvermisti.
egekulk Ccyyln yüz üstünden sırt üstüne donmeyi 3 aylıkken yaptı tersini 5 aylıkken yaptı ama bu sefer ilkini unuttu iki gündür iki tarafında dönüyor ama bazen yapamayıp bağırıyor 6 ay 7 günlük
Ooozzzgggeee Ccyyln hiç acele etmeyin her bebeğin gelişimi farklı benim bebeğim 6 aylık gibi döndü mesela şuan 1 yaşına yeni girdi yeni sıralıyor biz anneler hep pimpirik davranıyoruz kendinize hayatı zehir etmeyin😉
Ccyyln Ooozzzgggeee diğer kızım çok erken yaptı her şeyi bu böyle olunca bi gariplik mi var acaba dedim 😀 annelik tam bir delilik hali
Ooozzzgggeee Ccyyln kesinlikle öyle 🙂 emeklesin die gözünün içine bakıyordum emekledi şimdi de ne zaman yürür acaba die beklemedeyim ama hiiiic acelem yok yürüyünce işler daha zor 😂
Ucansupurge Ccyyln Aman diyim çok dikkat et artık tek başına koltukta yatakta bırakma zaten dönmüyor diye düşünme çünkü birden bire oluyor.🤗
Ccyyln Ooozzzgggeee bizimki oturmaya o kadar meraklı ki asla uzanmak istemiyor bi oturma zamanı gelse de oturup rahatlasa kızım 😀