iremaydmr 1.5 aylık bebeğim var birşey huzursuzluk yapıyor uyuyor hemen uyanıyor ne diye sorguluyorum kullandığım demir ilaçları mı markası ocean yani huzursuzluk yaparmı uyumuyor emiyor doymuyor bir çok şey
Selennnnnn iremaydmr Asla yapmazlar tam tersi onlar vücutta eksik olursa huzursuzluk yapar bebekler. Herkesin yaşadığı şeyi yaşıyorsunuz normal yani
yamaniskom iremaydmr sabah erken saatlerde mi veriyosunuz? Bizde sağlık ocağının verdiği bunları yapmıştı ocean alınca rahatladık ama d vitaminleri gaz huzursuzluk yapabiliyor o yüzden en erken saatte veriyorum öğleden sonraya asla bırakmıyorum uykusuna da etki ediyor çünkü
yamaniskom iremaydmr hayır sabah en erken saatte ver bu sefer uykusuzluk yapıyor onada etki ediyor geç vermek
yamaniskom iremaydmr ben ikisini beraber veriyorum sabah erkenden sonra gaz damlasını 6 saatte bir tekrar veriyorum metsil kullanıyorum şuanda
Deletedmom_216 iremaydmr iyi de demir ilacini 4. Aydan itibaren kullaniliuo bebeginiz daha 1 bucuk aylik şu ilaclar kafaniza gore kullanmayin lutfen küçücük bebege zarsr verir
yamaniskom iremaydmr hiç kullanmadım nurse hayvers kullandım etkisi olmadı bunu aldım bu iyi geldi şuanlık
KuzeyinAnnesi03 iremaydmr sabah erken saatte verin akşama kalmasın tam tersine iyi gelir ocean kullanıyorum
Umutveannesi iremaydmr sizi yanlış bilgilendirmişler. Çocuk doktorunuza danışın bunu bu ayda demir ilacı kullanılmaz ekstra bir durum yoksa
Deletedmom_216 iremaydmr ya hayir sakın kullanma. 4. Aydan itibaren kullaniliyo salak mi ordakiler ya
iremaydmr Deletedmom_216 Salı günü çocuk doktor kontrolümüz var başka hastaneye ona bir sorarım peki gaz damlasına devam edeyim mi?