bir_prens_annesi_ dogadegirmenci tatlı suyla deneyebilirsin benim bebeğim öyle tutmuştu emzik başını hafif batır ağzına ver
bsrashn dogadegirmenci Philips avent in emziklerini deneyin derim bizimki de bi onu tuttu diğerlerine göre bi tık pahalı ama
bilmesende_olur dogadegirmenci bence bunun için zorlamayın ben de tutsun istemiştim ama kızım istememişti. istemedi ise zorlamayın sonra bırakması da zor oluyor zaten çok da önemli bir şey değil inanın eğer “kolik bebek” değilse normal bir bebekse hiç emzik vermeseniz de olur bence.
seymavmustafa Bebeğim doğduğundan beri çok emzik denedik tutmadı 4.5 aylıkken bi deniyim dedim aldı beklenmedk bi anda alıyo bebekler sürekli deneyin en ucuz emziği alıyolar genelde 😀😀
minervadefne bsrashn ben kesin tutar diye onlardan aldım yine tutmadı 🥲 öğürüyor bende kıyamadım arada deniyorum ama umudum yok 😂
annekadin21 minervadefne benmde oyle ya. Hep oguruyor. Bi tane philipsin kauçuk aldim. Anne memesine en yakın oymuş. Bir iki kere denedm. Aldi gbi oldu ama gene ogurdu
minervadefne annekadin21 aynısı maalesef o yüzden saldım ben 😂 ilk kızımda böyle yapmıştı emzik gibi kullanmıştı napalım 2 sene emzik oluruz yine
muno112 Aventler bipsler market emzikli dahil kac çeşit denedim 9 aylık olacak tutmuyor sakın şekerli sulara ballara reçeller batırıp vermeyin