sevvalbaba Merhaba elektrikli dik şarjlı süpürge önerisi olan var mı memnun kaldığınız karar veremedim ne alacağıma 🙄
merrv26 sevvalbaba phlıps almada ne alırsan al bence bende phlıps var spedpromax xc8049 kolum yoruluyo halıda güzelce kayıp süpürmüyo çok pişman oldum aklım boschta kaldı malesef
LadyGaddar sevvalbaba Ben geçen sene bosch aldım okadar güçlü bir makina ki bir okadar da sessiz ,ama başlıkları berbat çok dandik, Böyle bir makinaya bu başlıkları nasıl yaptiklar akıl kârı değil 🤷🏼♀️
Deletedmom_216 merrv26 bosch bende istiyorum ama iyi cikmaz diye korkuyroum simdiye kadar cok fazla sulurge aldim sonradan hel bozuldu gerci oyle buyik marka felan da almadim o ayri
Seldaaaaaqaaq sevvalbaba bosch görümcem aldı evi küçük evi bitirmeden şarjı bitiyor hemen yedek akü mü tam bilmem ondan da aldı ikisiyle anca bitiriyor küçücük evi
LadyGaddar Deletedmom_216 https://ty.gl/6uzwznowr7 https://ty.gl/1e9mc7p0vb Şu ikisi arasında kaldım alttakini aldım, çünkü diğerini bulamamıştım yoksa kesinlikle onu alırdım
Deletedmom_216 LadyGaddar aklimda olsun o zaman bunlarda ama ben sarzli olan var ya ondan istiyorum o nasil acaba
LadyGaddar Deletedmom_216 Onu bilemiyorum kullanmadım, ama YouTube de tanıtım videosu varsa ordan bakabilirsin
Deletedmom_216 LadyGaddar aaa bak aklima hic gelmedi bi bakayim ordan tesekkur ederim ama kullanici yorumlari da cok onemli onun icin trenyol yorumlardan bakayim en iyisi
LadyGaddar Deletedmom_216 Aynen bende genelde oralardan bakarım rica ederim umarım aklına yatan bir Süpürge bulursun 😊🌼
Yetersavass sevvalbaba ben arnica solara kullanıyorum çok severek kullanıyorum ama oda çok çabuk şarjı bitiyor ben 3. Kademede çalıştırıyorum çünkü diğer kademelerde daha uzun süre kullanılır ama rahat edemiyorum başlıklar iyi kaliteli ürün beğeniyorum sadece 3. Kademe de 15 dakika en fazla sürüyor şarjı evi hızlı hızlı süpürürüm 😀
cattimom sevvalbaba philips ve dyson kullanıyorum önce philips almıştım sonra yeterli gelmedi dyson aldım philips ilk aylarda çok güzel çalışıyor sonra performansı düşüyor fitresini her şeyini her kullanımdan sonra temizlememize rağmen sıkıntı yaşadık şimdi de bebeğim emeklemeye başlamadan kablolu almayı düşünüyorum ya yine dyson ya da aura cleanmax