MiracAlpinveUmutunAnnesi azraklknn Ben mercimek çorbasına salça atmıyorum öyle daha çok seviyorum içine havuç ve patates atıyorum en sonra naneli yağ gezdiriyorum çok güzel.oluyor 😊
Yaademm _Goktugunannesi__ YouTube’dan baktım canom soğan biber patates kıyma karıştırdı sosladi attı fırına ilk defa yapicam varsa onerin
azraklknn milletsanakanalizemiolacak düğün kimin canm ben bazen gidemeyince isim olunca evde toparliyorum
milletsanakanalizemiolacak azraklknn Yengeyim ben ya eşimin kuzeni yengesi olmadığı içn tek yenge benim
Halil_3006 azraklknn börülce haşlıyorum sarımsaklı salata yapıcam yanına ne yaparım bilmiyorum belki bi karpuz keserim yalnızım zaten kocam mesaide😂
balsurat_ azraklknn içli köfte ,erişte çorbası azda önceki gün etli yemeğim var bide salatalık mezesi of mis daha ne olsn elhamdülillah
Honki_Ponki azraklknn yıllar oldu dışardan almayalı biz hep kendimiz yaparız çok müdaimi de vardır çiğköftemizin nezaman misafir gelicek olsa bize çiğköfte ister bizden
Honki_Ponki azraklknn etsiz canım etli sevmedik biz bide etli hemen tüketilmesi lazım yaa sevemedik tadını onun nedense