Minikoom Arkadaşlar dün 29 aylık oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım. Lazımlığa dün ağlaya ağlaya otursada her oturduğunda yapmıştı çişini. Ama bugün hiç oturmaz istemiyor çok ağlıyor sürekli yere yapıyor normalmii nasıl olcka kafayı yiycem
Ozooo Minikoom ilk zamanlar biraz korkabiliyorlar ben klozete kaka yaptıktan sonra çişe bay bay yaptırıp sifon çektirdim öyle alıştı 😂
Elisa34 Minikoom bende bugün sabah ilk defa bez takmadım çişin gelince söyle artık bezin bitti yok dedim tamam diyor ama iki kere kaçırdı gerçekten zor bi süreç gibi görünüyor
tektanem Minikoom ilk iki gün korktu hep dıları yaptı üçüncü gün tuvaletin fayansına yaptırmayla kabul ettirebildik birz orda yapr gbi oldu şuan yarım saat bir saatte bir götürsemde girerken hala inatlaşıyo iki gündür hiç kaçamak yoktu bugun kalktığında beş kere altına kaçırdı ve bugun 13 14 cü günümüz yanı alışması zor bir süreç oğlum 28 aylık o yüzden bol bol sabır dilerim sizede
Minikoom Ozooo lazımlığa yapınca bende öyle yapıyorum klozete döküp bay bay yapıtırıyorum ödülde veriyorum ama yok yine ağlıyor çok korkuyor. Pes etmekte istemiyorum
Glrmila Minikoom pes etmeyin sureci anlatin bol bol cisi kakayi tuvaleti tanitin altina yaptiginda tepki vermeyin ilk gunler cok normal oyle oyle benimseyip alisacak inşallah. Sevdigi oyuncak vs goturun onlarin cisini yaptırın sonra aaa bak simdi ornek veriyorum ahmet nasil yapacak izle gor falan yontemi deneyebilirsiniz
annesininbiriciki Bizde 27 haftalık bı kaç gündür başladık önceden on hazırlık olarak arada götürurdum yapmazdı ama öğreniyordu görüyordu benimsemesi için bı kaç gündür bez çıkardık gece bezi vardı bakalım bugün gece bezi de biraktirmayi deniycem herkese kolaylıklar