Aselerva27 Deletedmom_216 benim verdiğim siparişte bi büstiyer gelmiş pedi yok belli eder giyince alt iç çamaşır falan gelmemiş acaba giyilmiyor mu dedim o yüzden
Deletedmom_216 Aselerva27 yok canim altina kisa atletin var msa ya da sudyen de giyenilirsim nasil rahat edersen artik. Bazi haşema larin icinde bustiyeri de oluyocek olarak tskim hslinde onlarda guzel oluyo ama biraz oahalilar
aleksandralarossa Deletedmom_216 hasema tesettür mayo markası zaten balım Peçeteye selpak dendiği gibi bişiler olmus hasema kalmıs adı
Deletedmom_216 aleksandralarossa aman ne fark eder sanki ayni anlama cikiyo 😂 be cok abartiyolar şoyle isim konularini ha mayo ha haşema neyse artik
Aselerva27 nurftma büstiyer gelmiş içine giymek için tek, alt iç çamaşır yok giyiliyır mu giyilmiyor mu
aleksandralarossa Rengarenk52 denizde giyilen tüm kıyafetler mayo olarak adlandırılır. Bikini de bi mayo çeşididir. Erkeklerin giydiği sortta kapalıların giydiği de. Bilmiyorsan öğrenmiş oldum de geç münakaşanın anlamı yok
zeynep865 Rengarenk52 neden mayo denmesin ? Mayonun kelime anlamı deniz kıyafetidir yüzmek için giyilen deniz kıyafeti. Sizin aklınızda tek bir şekilde mayo varsa bu sizin algınızın darlığı
Baby__momy Rengarenk52 he he diyip geçiceksen soru sormayacaksın bilmiyorsan ya adam gibi bilenleri dinlersin.. Yada bizi kendi seviyene düşürmeden posttan çıkarsın
cemilolabilirmi Aselerva27 içine ben bir mayo daha aldım bikini de alabilirsiniz. Çamaşırsız giyerseniz belli oluyor penye iç çamaşırı gitseniz izi belli oluyor ama normal bir mayo giyince hiç bir şey olmuyor tertemiz
aleksandralarossa Deletedmom_216 konu o değil konu doğru yazılmıs olmasına ragmen çok biliyorum sanan kişiler tarafından linçlenmeye çalışması. Hasema desek de herkes anlar tabi
Deletedmom_216 Rengarenk52 sana mayonun ne olsugunu herkez aciklamaya calisiyo ama sen anlamakta yetersizssin. Git biraz google amcayi kullan. Burda intnretini harcama
Rengarenk52 Deletedmom_216 ben tesettür kiyafetine haşema derim mayo demem mayo açık kişilerin giydiği şeydir ben böyle bilirim o onu demiş bu bunu demiş umrumda değil yani konussaniz da takmıyorum sizi 😅😅😅