fatihunal Merhaba kızlar bende bu kalıcı parfümlerden almak istiyorum mesela yolda bi kadın yanımdan geçiyor buram buram mis gibi parfüm kokuyor bu parfümler hangileri tavsiyede bulunur musunuz
lies fatihunal bu kalıcılık durumu kişinin tenine göre değişiyor.Çok yüksek kalıcılığa sahip bir parfüm bile olsa sizin teninizde olmayabilir kalıcılığı.Tamamen deneye deneye bulabileceğiniz bir durum
kimbumadam fatihunal Orjinal söylemicem zaten biliyorsundur herkes kullanıyor Dp c33 , c17 , y1 Hepsi kalıcı @anabarbie Sen aldın mı kız
Tatlican fatihunal avon incandessence cok kalıcı ağar degil ama kis icin daha iyi Birde litteblck bu digerine gore daha hafif ama ikiside kalici
anabarbie kimbumadam henüz alamadım daha doğrusu benim koca caldion almış bulamamış adamda onu kakalamis birde getirmiş deodorantli diyor 😂😂 Ama yer imgemdesin alacağım😊
kimbumadam -Kuzika- Asansörde kokum kalıyor benim çıktığımı anlıyolar😂 Mad de güzel diyolar denemedim Loris ve bargello işe yaramaz ( bence )
-Kuzika- kimbumadam bargello çok kötü ya çok abartiliyor kalıcılık sıfır. İlk ikisinin siparişini verdim gitti 😃
kimbumadam anabarbie aaa kız anlamamışım lorisin bir parfümü de traş losyonu gibi kokuyo öyle bir şey sandım hahahah😂
fatihunal kimbumadam bana bi link atamaz mısın aşko yav elli tane parfüm var trendyolda bulamadım c33 yazıyom klavye falan çıkıyor djkdldld