huzurlugun Hanımlar bebeğimin kollarında sivilce gibi kizariklilar var ama isilik gibi küçük küçük olanlarin yanında bir de büyük büyük olan var 2 gündür böyle. Birazdan sağlık ocağı doktoruna bir götürüp gostericem ama böyle birşey başına gelen var mı?
ikizzannesii huzurlugun ay benimde aynı bende başta isilik diyodum ama büyükler de çıkınca ve çoğalınca acaba başka bişey mi diye şüpheye düştüm
huzurlugun brvnkr bizmde aynı hem büyük hem küçük. Önce isilik şeklinde küçük küçük basladi da büyük büyük olunca korkmaya başladım. Hava da çok sıcak evler de çok sıcak aşırı terliyorlar inşallah sıcaktandir
brvnkr huzurlugun bende korktum alerji zannettim Ilk başta ama böyle devam ederse başka bır doktura gösterecem
huzurlugun ikizzannesii sizin ne kadar büyük bizim sinek ısırığı gibi doktora sordum bişey ısırmış dedi
huzurlugun ikizzannesii bizimde aynı bu şekilde.. pazar günü benim sınavım vardı eşimle oğlumda dışarda beklediler hava da aşırı sıcaktı pazartesi de bu şekilde oldu. Ben sicaktan ve güneşten diyorum. Bugün biraz daha gecmeye başladı sanki sizde bir değişiklik var mı artma azalma
ikizzannesii huzurlugun evet bazen azalıp tekrar oluyor. Mesela yeni yeni diz arkalarında da olmaya başladı oralar da terler