Gunesnil_23 Gizmokzilla Beni etiketleyen askilotalarim iyi ki varsınız En goygoycusu: @agzimizintadikacmasin En minosu: @anabarbie En çok anlaştıgim: @Orenda_ @Meri-Mel @Kocamdaaakocammm En kahve bağımlısı : @nescafebagimlisi @kahvepres En güzeli: @Simsimy En sohbeti güzeli: @LavininAnnesii HEPİNİZ CANİMİN CİGERİSİNİZ 🥰😘😘
agzimizintadikacmasin Gunesnil_23 beni en iyi sen tanımışsın cınıms goygoy benim işim ayols ahahhaa 😆😆
Beyninizikullanmakucretsizdir Gizmokzilla anabarbie Simsimy Hepinize teşekkür ederim bebeklerim 🥹❤️Yoldayım tek tek cevap veremiyorum toplu yazmak istedim seviliyorsunuz 😍🫶🏻🫂
_Goktugunannesi__ Tatlican @AnnaKurt nerelerde bilen var mı uzun zamandır yorumlarını görmüyorum önceden her postta görürdüm mutlaka
Orenda_ Ben çok laf yapamam ama Form’un en arkadaş canlısı en güzelleri ve en olmazsa gözümün arayacakları şunlar;,🌸😍 @Gunesnil_23 @Simsimy @anabarbie @Kocamdaaakocammm @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Kalbim_21 @agzimizintadikacmasin Hepinizi çok seviyorum her biriniz çok özelsiniz kızlar 💗💐 Yazarken unuttuklarım var affola onlar kendilerini bilir zaten😍🤍