Gizmokzilla Kızlarrr hadi birbirimizi övelimmm 😅 forumun en’leri sizce kimler? Benim için forumun en komiği @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Deletedmom_117 En tatlısı @dayes @Feyzosumunannesi En dobrası 😅 @[silindi] @usenmedimyaptimbirvelet En asili 🥲 @sadeturkvatandasi @BENOYLEUYGUNGORDUMM @Simsimy @Birdunyabircennetannesi @Tatlican Ayy aklıma gelmeyenlerden özür dilerimm şimdilik bu kadar geldi aklıma aceleyle 😅😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Gizmokzilla Aaa benn 😲 😅 şaşırttın kız beni 🫠 Komik buluosan, güldürebiliyorsam ne mutlu bana 😍🫶
Feyzosumunannesi Gizmokzilla Yaaa minnoşum teşekkür ederim , o senin tatlılığın🙏 En kahve ve sunum severi @Tatlican 🌸 En Kankalar 😁 @tombikdonerkankasiiskender @Tombikdonerartikcokpahali En hızlısı @[silindi] 😁 En komik isimli @KaynanaYiyen 😁😁 En bakımlı En tatlı @1234___ 😊 En aktifi @Dondurmalikahve @Meri-Mel 😁
Dedektifgadget Gizmokzilla en sunumcu @Tatlican en komik @agzimizintadikacmasin En mantıklı konuşanı @sek_kahve en best @kibritci_kiz @lAmMelodi @minikkurabiyee
agzimizintadikacmasin Yuzuklerin_efendisi0 ahahhaha aa bebiş burda ego styla ben varken pilisss 😁😁 sen git efendimissssin peşine düş aahahhaa 🤣
_busraelvan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala konuyla alakası yok ama hangi buhar makinasını(nebulizatör) önerirsiniz bebeğim için
anabarbie Gizmokzilla En seksi= @Gunesnil_23 En minnoş galplüsü= @Dondurmalikahve En dobra güzel= @ejdermeyvelilahmacun En mankeni= @[silindi] En güzeli= @nescafebagimlisi En toprağmmmm= @agzimizintadikacmasin En ablası= @Avesila En exs manitim= @Beyninizikullanmakucretsizdir En bahtsiz guzeli= @Meri-Mel En psikoloğu= @LavininAnnesii En kaosu= @SiprayiL En yardım sever = @_esra_ kuşum Enn asabi guzelimde= @Simsimy Eski iş ortağım= @Lazerlimunafik Ayy yeto daha uzayacak gibi 😂
Tatlican Gizmokzilla @[silindi] eenn manken gibisi😍 @Remziyeyldz En güzel sunumcusu😍 Enn cevap vereni ne sorulursa sorulsun. Anakurt etiketleyemedim bilen varsa duzeltebilirmi ilknur u @AnnaKurt
_Goktugunannesi__ Tatlican @AnnaKurt nerelerde bilen var mı uzun zamandır yorumlarını görmüyorum önceden her postta görürdüm mutlaka
Elfgrn En çıtır modu: @[silindi] Forumun en güzel sunumcusu: @Tatlican En Tatlı Annesi: @hunilimomy En kaosu 😁 : @SiprayiL Benim için enim: @kasimonbes Veee En çok ….. . ……. modu @Elfgrn o da ben oluyorum. Teşekkürler ❤️