Kızlar bebeğim 47günlük genel olarak mamayla besleniyor gün içerisinde çıktığı kadar sütümü sağıp onuda veriyorum (az çıkıyor 30-40cc fln) normalde iki saatte bir acıkıyor 90cc mama içiyor uyku düzenide çok iyiydi acıkınca uyanırdı kendiliğinden ne olduysa dün duş aldırdım ondan sonra cocuk birden değişti mama verdim içmemeye başladı farklı mama verdim onuda içmedi farklı biberonda verdim onuda içmedi akşam 12ye kadar zar zor 60ml verdim onuda yarısını kustu (normalde kusmaz) uykusu geldi uyudu gece kalktım 3de 5de mama yedirmeye çalıştım ama hiç yemedi uykusundan uyanamadı çok uykusu var heralde dedim sabah düzelir zorlamadım sabah bu saat oldu cocugu uyandıramıyorum uyansada içmiyor mamasını zorla yine 60ml verdim iki kere birini kustu birini kusmadı şuan yine uyuyor bu kadar uyuması ve mama içmemesi normal değil rutinimize göre. Acaba diyorum mama içmediğinden halsiz düştüdemi uyuyor başına benzer bir durum gelen oldumu aksama kadar geçmezse acile götüreceğiz varsa bir fikriniz lütfen yazın ne yapacağımı şaşırdım