Merhaba, aranızda Alanya’da yaşayan var mı acaba? Arabamız ve başka bir ilde evimiz var, kirada. Özelde çalışıyordum ama bebeğim olunca bıraktım şu an KPSS çalışıyorum, en kötü ihtimali düşünürsek tek memur maaşıyla ve 1 çocukla (ileride belki 2) Alanya’da geçinmek nasıl olur sizce? Bir kiralık ev ilanı bulduk mesela, Oba mahallesi nasıl bir yer bilmiyorum ama diğer illerde de fiyatlar üç aşağı beş yukarı bu civarda, o zaman anlamıyorum Alanya çok mu abartılıyor yoksa bizim fark edemediğimiz bir şeyler mi var? Kendi evimizin kirasının üzerine biraz ekleyerek bu evin kirasını rahat ödeyebiliriz. İnsan gibi yaşamak istiyoruz artık, kimsenin kimseye karışmadığı bir ortamda huzur dolu bir hayat sürmek en büyük kriterimiz; tabi bu kriterimizi yaşamak isterken maddi rahatımızdan da fazla ödün vermek istemiyoruz açıkçası. Ne abartı, ne de çok perişan olmayalım yeter bize. Sahil havası alabilelim, gerektiğinde ara sıra çıkıp bir yerler de oturup bir şeyler yeyip içebilelim, ara sıra haftasonu güzel bir kamp veya deniz havası alabilelim. Tüm bu anlattıklarımı değerlendirerek bu konudaki fikrinizi, çevrenizden gözlemlediklerinizi veya tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
Ev link: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-alanya-oba-bolgesinde-kiralik-sifir-2-plus1-dubleks-daire-1182663589/detay