busragggg Volkandilek ocean d vitamini. Demir ilacı Sidefer kullandık alerji yaptı, Bestiron denedik o da yaptı gibi şuan takipteyiz
turkan2505 Rengarenk52 d vitamininin huzursuzluk uykusuzluk yaptığı söyleniyor oceanda öyle bir etki gördünüz mu ? Ben de alacağım doktorun önerdiği bitince . Oceanda zeytinyağı mı içerik ?
ebruli17_ Rengarenk52 saat kaçta veriyorsunuz bende onu kullanıyorum ama bebeğim verdiğim an hemen kusuyo
Rengarenk52 turkan2505 d vitamini geç saatte yani öğleden sonra verilirse gece bebek uyumuyor sabah 8 9 da felan verirsen gece uyuyor ama huysuzluk yapmıyor yani ilk defa duydum
uykusuzluklarinanasi turkan2505 gündüz saatlerinde vermelisiniz d vitaminini en geç 12 olmadan verilmeli ki uykusuzluk halini yani o enerjiyi almasın çocuklar. ne kadar geç verilirse o kadar geç uyurlar
Rengarenk52 ebruli17_ demir saati fark etmiyor d vitamini sabah erken saatlerde veriyorum geç verirsem gece uyumuyo
momundad ebruli17_ evet benim bebeğim de ocean verince kusuyor değiştirmek istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum
gizemaktass Volkandilek d vitamini kullanmıyoruz doktor tavsiyesiyle. Demir ilacı da wellcare kidsfer
cemree24 gizemaktass hilalcio Merhaba, bize de doktor demir için Kidsfer verdi fakat kızıma asla içiremiyorum gördüğü veya kokusunu aldığı anda ağzını kitliyor zar zor verdiğimi de tükürüyor. Tadı mı kötü acaba sizin bebişler nasıl sormak istedim
ftmrdcccc Rengarenk52 benim çocuğuma inanılmaz huzursuzluk huysuzluk yaptı ben kestim o yüzden özellikle sağlık ocağının verdiği
Glcn2025 D vitamini Ocean demir ilacı da bestiron kullanıyorum ikisini de sabah kalktığı gibi aç karnına veriyorum sonra mama yediriyorum