Laviestnul Kızlar 47 ile hamile kaldım 60 ile doğurdum ve 1 hafta sonra hemen kilo vermeye başladım, 9 ay oldu doğum olalı heralde 45 kilo falanım emziriyorum da, kilo almak istiyorum neler önerirsiniz 🥴
lies Laviestnul Her gece yatmadan önce cici bebe süt ikilisinin içerisine muz doğrayıp yiyin günden güne kilo almaya başlarsanız😀
Enerjikmom Laviestnul kız keske bizde öyle olsak şu içsek yarıyor göbeğim catladı 7 aydır diyetteyim 😅boşver canım bvalla öyle kal
hepbahar123 Sağlıklı diyet gibi yapıyorlar diye biliyorum . Düzenli beslenmeyle alıyorlar galiba ekstra kan tahlili mutlaka verin vitaminlerinizde düşüş varsa vitaminler verecek onlar da kilo aldırıyor
ladymoms_ Aşkım eğer kilo alammk istersen hemen sana soylim ye yat yani ben öyle yapınca hemen kilo aliyom gidigim da çıkıyor kız keşke ben sen sende be olsan su kilolarik sana gelse o zamnada dersin keşke zayiflasam biz kadınlar böyleyiz hahahah cici bebe nesquik yumurta patates falan başka bide kaşar gibi şeyler kilo aldırıyordu galiba bı dene asko ya çocuklar falan varya onların peşinde çok nrormal kafaya takma üzme kendini illa alırsın kilo
rabian Kaşar muz bunlar kılo aldırıyor 29 sene kemık gezen benn hamilelik te bebegımın çok zayıf olduğunu söyledi doktor bır arkadaş tavsiyesi ile bunları tuketım hem bebeğim kılo aldı hemde benn aldım kaşar ve muz bunları artık nasıl kulanmak istersenız bu ikisini de hıc sevmem ama çocuğm ıcın tuketım 45 kilolu olan ben doğurdum hala 64😭 eskı halımi özledim
lies Laviestnul içerisinde ki ürünleri değiştirerek kullanırsanız eğer bıkmazsınız zaten bunu 1 hafta yapıp 2 hafta ara vermeniz gerekiyor kür gibi düşünün :)