Linayca Kızım 2.5 aylık doğduğundan beri prima pampers kullanıyodum ama 1 hafta önce yine prima aldım ve yapısını bozmuşlar incelmiş ve sızdırıyo çişi. 2 numara kullanıyorum normalde böyle sorunum yoktu en son aldıktan sonra böyle oldu. Değiştiricem hangi bezi önerirsiniz hiç sızma yapmayan ?
Sedanuraydnata Linayca bebeğim 19 günlük 2 saatte 1 altını almama rağmen günde 1 2 defa bizimkide taşıyor anlamadım 🤷🏻♀️😬
G_ADAN Linayca evet aynı sıkıntıyı yaşadım. 1 ve 2 de sorunum yoktu fakat 3 e geçince hem kokusu hem yapısı berbattı. Premium care ye geçtim şimdilik memmunum
Meyra Linayca aynen 2 numarayı kullanıyoruz sızdırma var bi süredir kıyafetinde bile nemli oluyor bende bez arayışı içersindeyim
Linayca Sedanuraydnata ben 2 saat bile tutmuyorum canım 1 saat arayla ama yok yine aynı primadan çok memnundum ama son zaman çok bozdular maalesef 🤷♀️
Linayca G_ADAN anladım canım bende ona geçmeyi düşünüyorum çünkü başka bez kullanmaya korkuyorum hemen pişik oluyo bi kere slepyy denemiştim çok kötü pişik olmuştu ama teşekkür ederim 😘
Linayca Meyra bizimde aynı problem canım ya ilk baş nemli oluyodu ama artık iyice ıslanmaya başladı 🤷♀️
Mucizemmmm Size bi oneri kizlar bebeginizi nasil alistirrsaniz oyle gider bn once molfiks kullanmd memnn kaldm komili kullamdm sonra ince olsugu icin bi daha almadm slipiden cok memnunum pisil yapmadi indirimdeydi yine morfims aldm yani nasil alistrrsaniz oyle gider
Pnrefe Linayca bende 2 aydır prima pampers kullanıyorum son aldığım firsat paketi tamamen mahvetmisler primayı hem incelms e sızdırma yapıyor gerçekten de
Hazal Linayca sanırım çocuktan çocuga değişiyor kızım 2 ay 16 günlük 2. Ayına kadar ilk 2 numaraları kullandm hep sızdırdı 3 e gectğimden beri böyle bi problemim yok hatta gece 8 saat altında bezi kalmıslığı oldu sızdırmadı aktif bebek paketi