ggulsahg Kızım anne sütüyle besleniyor günde 2 ya da 3 kez mama da veriyorum. İştahsız bir bebek. Şuan kullandığımız mama sma değiştirmeyi düşünüyorum. Tecrübeli annelere sormak istiyorum hangi marka mama kilo yapar ve severek içebilir?
bluerainbow ggulsahg tecrübeli bir anne değilim ama aptamil kötü geldi bize bebelac goldu önce sever içti sonra sevmedi sma kullanıyoruz şimdi onu sevdi diğer mamalar gibi de değil hızlı çözünüyor diğer mamalar ne kadar karıştırırsan karıştır kalıntı bırakıyor
ozlem_murat ggulsahg hem ama hem anne sütü alıyor bebişim 2 ay 22 günlük sma bize iyi gelmedi içmedi bile Aptamil bize iyi geldi probiyotik
ggulsahg Ay23- şuan benim kullandığımda sma optipro sözde kilo yapıyor dendiği için almıştım ama hiç etkisi olmadı bize
Ay23- ggulsahg ben oğluma da kullandım o hep toplu bi bebek olmuştu. Ama kızım çok minyon ve hem mama hem meme emmesine rağmen öyle :) diyeceğim o ki sağlıklı olsun her bebek aynı değil ve kilolu olunca iyi olduğu anlamına gelmiyor
D_deniz ggulsahg termoso kaynak su koy. Mamayi sıcak su ile yap iyice calkala. Sonra musluğun altında ilitip ver. İştahla icer
nuh17 ggulsahg aptamil kullaniyoruz cok memnunuz mamayi gorunce deliriyor 15 ayligiz sadece gece veriyoruz artik
ysmnabd ggulsahg tecrübeli değilim 55 günlük bir anneyim bebeğim prematüre ve çok zayıftı 1 aydır Aptamil kullanıyorum gğbde bir kere çok iyi geldi kilo olarak maşallah bir syda 1 kilodan fazla aldı hem anne sütü hem mama olarak lerliyorum
D_deniz ggulsahg değiştirme. Sma optipro dan devam et. Bak ben değiştirdim golden goat bebeğimin kakası yogurulmus kına gibi oldu afedersiniz nimete benzettim ama….. bebeğim ikina ikina 2gunde 1yudum sert kaka yapar oldu. Sma 100yillik tecrube ne gerek var değiştirmeye
ecmelinannesi37 ggulsahg sma kullanıyordum sonra golden goata geçtim bebeğim severek içiyor hemde gaz yada kabızlık hiç yapmıyor tam tersi daha rahat sindiriyor ikinci kutumuzu bitircez🙂 tavsiye ederim