yaseeeee 4 ay 5 günlük kızım beslenme sonrası gaz alma olayını ne zaman bırakmalıyım sizce gazını almayınca kusuyor ne zaman kendi kendine gaz çıkarmaya başlar acaba
svncgldgn yaseeeee gwbwlde oturmaya başladıklarında kendileri çıkartabiliyoe rahatça diyebiliyoeum gazılarını
Deletedmom_115 yaseeeee 5 aylık 2.aydan beri kaldırıp üstten çıkarmıyorum, beslenmeden yarım saat sonra alıyorum kızımı yüzü ön tarafa gelecek şekilde tutup evi turluyoruz kendisi çıkarıyor zaten
Deletedmom_216 yaseeeee alltan kendi cikardigi icin artik gaz sancisi cekmedigi icin ben sirtina vurul almiyorum artik oglum 2 bcuk aylik. Yaklasik bayramdan beri bu sekildeyiz ama emzirme sonrasi kucagima dik sekilde aldigimda kendi ustten cikariyo sirtina vurmadan
lies Bu ay kendi kendine gaz çıkarabilen bir dönem aslında fakat şu an ihtiyacı var ise muhtemelen 1 ay gibi bir süre daha devam edebilirsiniz.Çok fazla kafanıza takmayın her şey zamanı gelince oluşacaktır🙏🏽
babysuzkesen Kızım 2 buçuk aylık olduktan sonra gazını çıkarmayı bıraktım. Gün içinde sürekli yüzüstü yastığa koyduğum için kendisi rahat rahat çıkartıyor.