Hbsr Doğum sonrası 3. Ayda ilk reglimi oldum ama 2.si hala olmadı bir ara bi ufak akıntı gibi birşey oldu sonra devamı gelmedi. Tam 46 gün geçti. korunuyoruz ama emin olayım diye Test de taptım negatif. Nedir bu böyle başına gelen var mı?
lies Hbsr Doğum sonrası regl düzene girmesi uzun zaman alabiliyor.Bu tür durumlar normaldir herkeste farklı etkiler gösterebilir biraz psikolojik olarak etkilendiğiniz için stres yaptığınızda bile gecikmeler erken dönemler oluşabilir 🌸😊
Hbsr lies ay çok teşekkür ederim içim rahatladı açıklamanıza ama olmadıkça hormonların sıkıntısını ne yapacağız 🥹
lies Hbsr onların sıkıntısını da meditasyon,evde pilates hoş müzikler ve keyif aldığınız şeylerle kendinizi rahatlatarak yapacaksınız özellikle meditasyon inanılmaz işinize yarayacaktır mutlaka deneyin🥰🥰
Hbsr lies sanırım bu tarz şeylere vakit ayıramadığım için gerginlik ve strese bağlı olarak regl olamadım
lies Hbsr Ayırman da önemli değil aslında gün içerisinde yotubedan aç bir meditasyon müziği sen işlerini yaparken o frekansını versin evine sana yeterli ve etkili olur
Themom_ Hbsr dün cok az siyah seklinde kanamam oldu bugün belim ağrıyor ama dün tarlusal’a basladım. Napayım yoksa şişkinlikten patlamak üzereydim
Hbsr Kızlar regl oldum neredeyse 2 ay sonra geldi şaka gibi inşallah bundan sonra düzenli devam eder 🤷♀️