Karananannes Duriskonunannesiii ya öyle de işte aynı hareketi yapıyor sürekli ister istemez kafama yaktım tuhaf geldi bir çorap alıyor eline eviriyor çeviriyor 2 elinde ımmmm 2 3 falan sayı sayıyor genelde ımmmmmmm diyo yani her şeyi normal konuşmaya da yeni yeni başladı sosyal çocuk falanda insanın aklına herşey geliyor🥹
Duriskonunannesiii Karananannes oyun uydurmuş kendince ,çocukların öyle saçma oyunları var bu da onların hayalgucu sonuçta ,konuşması yoksa ,anormal başka davranışlar da varsa o zaman üstünde durmak gerekir
Saricivciic Karananannes neden tuhaf olsun ki onun dünyasında bu çok farklı bir şey her şeyi yeni yeni tanıyor Siz onu sadece çorap görebilirsiniz ama bebeğiniz için o çok farklı ve değişik şeyler ifade ediyor Tam aksine bu durum sizi mutlu etmeli
Karananannes KLORAK mesela yerde çorap gördü alır onu eline işte bi 10 dk falan yürüyerek ya da bir yere gizlenerek ımmmmmm diye ses çıkarıyor elinde eviriyor çeviriyor sayı sayıyor falan gözüme batmaya başladı artık acaba sıkılıyor mu diye düşünüyorum ama bilemedim ya
KLORAK Karananannes sayıyabildigine göre gelişimi iyi sanırım 🫶🏻🤷🏼♀️ yani bi süre bekle doktor randevunuza kadar belki kısa dönem bi takıntıdır
Karananannes [silindi] her hareketinden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum buradan etkileniyorum sanırım gözümebatmaya başladı 😅
[silindi] Karananannes valla bende öyleyim olsun veya olmasın kötü bir şey yoksa bile saçma sapan düşüncelere giriyorum ama bir yazı okumuştum bir bebeği çocuğu annesinden iyi kimse tanıyamaz doktordan önce anne teşhis koyar ve bebeklerin doktoru annesidir anne hisseder anne en ufak tuhaflığı fark eder gibi gibi bence bu yaptığı normal yani gözlemleyin daha başka bir hareketi var mı ya da her gün tekrarlıyor mu gibi
Ladimaki Karananannes sen benim yavrumu görseydin hala devam ediyor kendince oyun oynuyor. Kafam ne zaman kırılacak onu bekliyorum 😅
Karananannes [silindi] bu hareketi dışında gözüme batan bişey olmadı Onuda sık sık tekrarlıyor diye kafama taktım sanırım yoksa algıları falan açık konuşmaya başladı da insan yine de bi acaba mı diyor kötü düşünmek lazım sanırım oyun yaptı kendine hayal güçleri farklı denildiği gibi
Sevolay Karananannes bence algılamasında komut verdiğinizde yapmasında sıkıntı yoksa kendince oyun oynuyordur odaklanıyordur bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum . Dikkat süresi artan bi ay oyuncaklarıylada uzun süreli oynarmı
Karananannes Sevolay yok algılamasında sorun göz teması kurmadan konuşmaz ne dersem anlar yapar konuşmaya başladı yavaş yavaş sayı sayar İngilizce saymaya bile başladı ben öğretmedim oyuncaktan öğrenmiş ama işte aynı hareketi son zamanlarda sık sık tekrarlayınca acaba bişeymi var diyede düşünüyor insan ama bence de yok abartıyorum biraz ablamonda dikkatini çekince bende rahatsız oldum sormak istedim
Karananannes Saricivciic hiç böyle düşünmemiştim demek ki çok fazla anlam yüklüyor çoraba teşekkür ederim 🙏