birkucukanne Arkadaşlar merhabalar. Eskişehir, kütahya, bilecik bölgeleride bildiğiniz heyet raporu veren hastane/doktor var mı bilgisi olan yazabilir mi lütfen
aven birkucukanne doktorlar kendi hastalarina veriyorlar genellikle acibadem alper turgut (acıbadem) bir seferligine mahsus veriyor diye biliyorum bende alacaktim yardimci olacgini soylemislerdi fakat gerek kalmadigindan almamistim
birkucukanne aven sizinde kendi doktorunuz muydu peki yoksa haricen mi yardımcı olabileceğini söylemişti
mrvysrr aven heyet raporunu 6 aylık veriyorlar mı acaba bilginiz var mı Alper hocadan alan oldu mu daha önce nasıl olmuş süreç bende almayı düşünüyorum ama nasıl olur hiç bilgim yok
aven birkucukanne kendi doktorum degildi arastirdim sordum oyle ogrenmistim kendi doktorum murat senol batikent umit hastanesinde cok insanlikli bir doktor kendisi belki o da yardimci olabilir
birkucukanne Bazı doktorlar direkt gelene veriyor tamamen kendi insiyatifinde oluyor yani ücret karşılığı verenler özellikle bu sebeple hani veren bir yer varsa gidip almak istiyor yakınım
birkucukanne 2 ay ihtiyacı var tayin falan durumundan dolayı yoksa zaten ücretisz izin kullanıyor ama 2 ay rapor alabilse onun için çok iyi olacak
aven mrvysrr hayir 6 aylik alamazsiniz surekli yeniletmeniz gerekir 15 gun yada 45 gun seklinde alabiliyorsunuz alper hocada bir kerelige mahsus veriyormus ben almadim