Bmelis24 Bebeğim 5 ay bir günlük kilo alımı yavaş sütüm az olduğu için emmiyor formül mamayı da iştahlı içimiuor kaşık mama kullanan var mı deneyip kilo aldıran çok çaresizim 😞
yasemnugr06 Bmelis24 bebeğin bünyesine göre değişir cnm ama hero babynin var kaşık ve biberon maması 4. Aydan itibaren ben beğeniyorum ek gıda neden vermiyorsun irmikli püreler kilo yapar bebeklere
mraslan Bmelis24 Bu dediğiniz bebeğinizin bünyesine bağlı. Eğer ki kilo alan yapısı yok ise siz en iyi mamayı da alsanız kilo almaz. Doktora götürüp yetkili kişiden bilgi almanız daha doğru olur 🌸
yasemnugr06 Bmelis24 gezgin_anne canım ben çocuklarıma püre yapıyordum havuç patates bezelye içine sıcakken bildiğimiz irmiği 1 çay kaşığı koyup şişiriyordum yediriyordum hem tok tutuyor hem de kilo yapıyor birde ek gıdaya geçtiğinizde öncelikle 1 er çay kaşığı deneyerek gidin alaerjisi olmasın dikkat edin 4. Ayda başlıyordum ben sütüm azaldığı için. Ayrıca su vermeyi ihmal etmeyin kızlar
Bsr Bmelis24 4 aylıkken başladık biz bu saydıklarıma hepsini çok düzenli vermemiştim şimdi 5.5 aylık veriyorum hepsini