kurabiyevarsimitvar 1 haftadır falan var herhalde ya da ben bu süre zarfında fark ettim. Mama içiyor ondan dolayı mı kokuyor bilemedim normal mi kokması bilen var mı?
svncgldgn kurabiyevarsimitvar benim bebeğim süt alıyor sadece ağzında o süt kpkusu oluyor mesela bazen böyle demirimsi gibi geliyor o süt kokusu
Zehoou kurabiyevarsimitvar hasta olabilir mi hastays eğer oda kokar benim kızım bebeken hasta olma sinyalleri ağız kokusuydu biz öyle anladık hep
kurabiyevarsimitvar ipeksmom02 hiçbir şey yok ağızında nasıl bir koku tarif edemiyorum ama yeni başladı ve normal ağız kokusundan farklı
kurabiyevarsimitvar Zehoou yani bilemiyorum görünürde bir anormallik yok ilk anneliğim bir de ya da ben çözemiyorum 🫠
kurabiyevarsimitvar aksoy92 nasıldı peki çok mu kötü çıktı sonuç bir de acile mi götürdünüz randevu alıp normal çocuk doktoruna mı
aksoy92 kurabiyevarsimitvar çocuk sağlığı polikliniğine .genel bı tahlil yapılmıştı .ama geçti sonradan koku bişey cikmamisti
kurabiyevarsimitvar merkursavascisi_06 ay doğru düzgün evden de çıkmıyoruz ki öyle enfeksiyon kapar mı durduk yere
merkursavascisi_06 kurabiyevarsimitvar eşiniz işe gidip gelirken falan taşımış olabilir, gülerken falan bi bakın ağzında kızarıklık var mı acaba
benimoglumukurtarinesraa kurabiyevarsimitvar ben kendim tarhana tadi bilmezdim bebeğime verdim bikac gün tedirgin oldum ağzı neden kokuyor diye meğer tarhana kokusuymuş ama sizinki daha çok ufak mideden geliyor olabilir mi. Extra huzursuzluğu var mi