meteli Kızlar merhaba oğlum üç ay iki günlük aşırı ellerini ağzına sokuyor tummy time yaptıramıyorum ellerimi yıcem diye hic bir yere bakmıyor bu ay normal mı anlamadım ve tabi salya da cok
denizalismom meteli 2. Aydan beri bizde de durum bu şuan 4 aylığız 🥰 damakları kaşınıyor muhtemelen ondan
Szyee meteli çok sağlıklı bir gelişme bir şey yapma diş için damaklarıda kaşınıyor hem ondan hem ellerini keşfediyor hemde ek gıda sürecinl için hazırlık yapıyor doktorumuzda oldukça sağlıklı dedi😀
TarcinliSutlacim meteli normal yeğenim 6aylik hala elleri ağzında onlar ağız yoluyla temas ediyorlar tanıyorlar eşyaları falan.
kahvekolik_ Kizim 4 aylik ve bir ay once ellerini agzina sokmaya basladi salyasi cook fazla. Normal. Dislerden dolayi olabilir. Ve sakin engel olmayin buda gelismenin bir parcasi. Ellerini kesfediyor minikler ☺️
Hayat_2023 meteli Benim oğlum 3 aylıkken öyleydi. Dişleri çıktı şu an 9 aylık 6 dişi oldu. Bu aralar yine aynı, salya ve sürekli eller ağızda.
TarcinliSutlacim meteli diş çıkarmasa bile sancıları bi kaç ay önceden baslayabiliyor belki disten dolayi olabilir 😇
Hayat_2023 meteli Çevremdeki herkes dişi kaşınıyor eli hep ağzında diyordu. Bana da erken gelmişti diş için ama 2 ay sonrasında görünmeye başladı dişler.