mucizemm94 Beş yıldızlı bir otelde deniz kum güneş etraf sessiz sakin kafa dinlemelik hayali bile güzel 😎 ya siz
anneyimannea mucizemm94 şuan bütün sulaleyle piknikte olmak isterdim suyun kenarında olursa iyi olur 😁
Eylul301023 mucizemm94 su an çok sakin ve sessiz bir yerde olmak isterdim hiç kimsenin olmadığı sadece yanımda oğlum olsun 😂
anneyimannea NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aslında eşimin ailesiyle de güzel olur ne güzel herkesin altından girip üstünden çıkıyorlar beni lafa diyuruyorlar ama kendi sülalem daha ağır bastı onlarla zaman geçirmek paha biçilmez keyifli dedikodusu daha eglenceli😁😂😅
Usnac1995 mucizemm94 Ablam kuzenim annem yengemler halam toplu şekilde yazlık bir evde olmak isterdim. Sabaha kadar sohbet muhabbet. 🥲 asla çocuk olmayacak ama 😂
Asyaveannesi04 mucizemm94 Şuan tam da olmak istediğim yerdeyim Datça da deniz, kum, güneş gece cırcır böceklerinin sesi ailem yanımda ♥️
Ebruozym45 mucizemm94 eşimden 1 ay ayrıyım ve yaklaşık 5 6 ay ayrı kalıcaz işinden dolayı bende annemlerdeiö şuan eşimle ve kızımla birlikte evimizde olmak ve yatağımızda uyumak isterdim 🥲 rutinlerimi özledim