Edaaaden Hanımlar bebeğim gece güzel uyur yani tabi yattığı saat geç oluyo ama yatınca güzel uyuyo fakat gündüzleri sanki biraz fazla uyuyor normal mi acaba ya da kaç saat uyuması lazım
aysebb Edaaaden 1,5-2 saat arayla günde 4 kere falan uyuyabilir 4 aylık bebek. Toplam gündüz uykusu 4-5 saat falan olabilir
Prensesin_Annesi_ Edaaaden Aydan itibaren güzdüz uykularını doktorumuz düzene koy demişti ve uykularını takip etmeye baslamıstım iki uyku yapıyordu halada öyle suan 8 aylığıx
ogretmenanne06_ Bazen 3, bazen 4 gündüz uykusu yapıyoruz. Sabah uyandığı saate yada uyku süresine göre değişiyot.5 aylığız
kafamdakifazlalik ogretmenanne06_ gerileme olmadı mı ya nasıl uyutuyorsunuz bizimki 5olmak üzere gündüz uykuları yarım saatte düştü uyanıyor tekrar uyutamıyorum😞
tunasmom1 Edaaaden 5 6 saat çok fazla degilmi gece geç uyuması birazda buna bağlı, günde toplam 14 saat falan olsun gündüzde 3 4 saat yeterli demişti doktorumuz
Edaaaden Prensesin_Annesi_ yani benimki geçen bi iki gün yaptı öyle şimdide işte bazen iki uyku oluyo bazen kısa kısa uyuduğu için üç falan oluyo ama saatleri bazen kafa karıştırıyor ister istemez 🫣
ogretmenanne06_ kafamdakifazlalik Gündüz 3 uykuya düştük. 45 dk max 1 saat uyuyor her uykusunda🫢 Doğduğu andan itibaren uyku uyanıklık saatlerine çok dikkat ederek ilerledim bir şekilde o düzene o da alıştı 🙈
Edaaaden ogretmenanne06_ valla bende hep aynı saatlerde uyutmaya çalıştım ama bu aralar bı belli olmuyor bakalım ayarlicam inşallah 🥴😁