yigitemre49 benim bebeğim de dört aylık tadıma başladım. Kabak verdim ama sadece tadım çünkü yutmayı henüz kavrayamamış haldeler zorla çocuğun karnını doyurmaya çalışmıyorum. Her gün iki tatlı kaşığı organik keçiboynuzu pekmezini çok az suyla seyreltip veriyorum bunu mutlaka yapıyorum OG organik markasını aldım. Buharda pişirdim sebzeleri de. İlk gün iki dilim kabağı pişirdim zeytinyağı ile verdim. İkinci gün de iki dilim üçüncü gün dört dilim. Hepsini bitirmedi tabi kii.Sonra yoğurda geçtim keçi yoğurdu verdim sevmedi inek yoğurdu verdim onu da sevmedi asla yemedi ben de zorlamadim daha dört aylıklar çünkü ilerde severler inşallah. Bide uğraşıp mayalamistim o kadar kendimiz yedik😅 bugün havuç ya da patates e geçeceğim. Avrupa’da zaten dördüncü ayda başlanıyor ek gıda ya bizim ülkemizde altıncı ay. Maksat karın doyurmak değil bebeği hazirlamak. Bide sakın blender dan geçirmeyin çatalla ezin. Kabak çekirdekli ve biraz yapışkan olmasına rağmen ilk gün yutmayı beceremeyen bebeğim üçüncü gün öğrendi ve yedi. Nasıl alışırsa öyle gidiyor merak etmeyin yer yani. Bakalım bugün patates deneyeceğiz