Asaf01 1,5 aylık bebeğim sürekli ıkınıyor bir türlü kakasını yapamıyordu doktora gittim çok dar dedi var mı aynı şeyleri yaşayan
sabirsizbebek15 Asaf01 bir aparatla ya da ameliyatla düzeltilir diye biliyorum bebeğim değil ama ben yaşamıştım ameliyat oldum bu yüzden
SelimeliS Asaf01 nasıl anladı dar oldugunu ? Benimde 2 aylik oglum var cok ıkınıyor kakasini yaparkende agliyor cogu zaman
Asaf01 SelimeliS önce parmağını deniyor sonra aparatla deniyor gütmekte fayda var doktor uyarı verince hemen cıkarttı ve kanadı çok dar okudu için sizde götürün bence
SelimeliS Asaf01 hangi doktora soylediysem normal oldugunu soylediler huc darlik falan olabileceginden bahsetmediler
Zeliha24 Asaf01 bizde aynı şeyi yaptırdık bu seferde çatlak oldu 4 aydır geçmiyo gaz çıkarırken bile ağlıyo zamanla düzelen bişeymiş keşke yaptırmasaydım
sebnemrah SelimeliS çocuk genel cerrahi ye göstermen lazım bende çektim doğduğu günden beri kaka ve gaz için ağlıyordu 1aydir buji ile yardımcı oluyorum kakasını yapması için en azından kakasını yapınca cok huzurlu oluyor ama bujiyi kullanmayinca yapmıyor kontrole götürcem baklim ne dicek
Asaf01 Ama doktor n Zeliha24 evet çatlak oldu ama doktor zamanla düzelir demesi gerekiyordu yapamıyor şuan da resmen çatlayacak ıkınmaktan