irem_19 Pubgde farklı hoş fazla kullanılmayan isimlere açığım hanımlar anlamlarıyla beraber yazarsanız güzel olur 😁🤣
BelaCivciv irem_19 Ben buradaki ismimi kullanıyordum, çocuktan önce tabi😃 Şimdi açsam, salıncaktakikedi veya ipimlekuşağım yazardım😃
churchil irem_19 yaa bekarken çok oynuyodum sabah 5 lere kadarr. Sonra eşim sağolsun bıraktırdı 🥲 bi daha da girip oynayamadım.
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_1111 gece bebeyi uyuttuk mu hemen çayı demleyip açıyoruz pubgyi oynuyoruz ya eşimle😂😂😂 gündüz imkansız zaten
irem_19 Deletedmom_1111 1.5 yaşında kızım var geceleri uyuduğu zaman işimin olmadığı vakit kafa dağıtmak için giriyorum köyde yaşayan biri olarak gezip tozma yada başka bi aktivitemiz olmuyor maalesef🥲
irem_19 usenmedimyaptimbirvelet evet evet bizde öyleyiz eşim görümcem kaynım😂😂 ıd bırak canım ekleyelim oynarız
irem_19 usenmedimyaptimbirvelet profilinde yazıyor yada eşine sorabilirsin canım bilen birine burdan yazsamda kafan karışır isminin yanlarında şekilli şukullu bişey yoksa eğer yaz öylede bulabilirim😂
mematiii usenmedimyaptimbirvelet vallaha ben iki senedir oynamıyorum hatırlıyorum ahaha profilde sol üste bak telefon numaraso givi sayolar yazıyır ordan kopyala at
churchil irem_19 bi süredir hiç bişey.. 🥺 Hamileyken tavla domino oynardık bulmaca çözerdik beraber. Artık sadece yemek yiyoruz ve uyuyoruz resmen. Tv izleme alışkanlığımız pek yok bazen akşamları gezmeye dondurma yemeye çıkıyoruz haftada 1 2 kez. Öyle yani
SweetMom__ irem_19 ay bende indirip oynamak istiyorum rank kasarım biraz can sıkıntısı işte napacaz baska