Nazlina 2 gundur bebegim elini emiyor napicami sasirdim ve surekli meme istiyor hep emziriyorum.emzirmekten goguslerimde sut kalmiyor sanki nedenini cozemedim 58 gunluk ama 2 gundur huysuzlaniyor basina gelen varmi arkadaslar ?
bynduru Nazlina bebekler elini emer benim kizimda emiyor.Cok dogal bir sey.Ama ne zaman emmeye baslamisti hatirlamiyorum.Ama siz memede de uzun kaliyor deyince acaba doymuyor mu karnimi ac diye dusundum
Defneninannesi Nazlina ellerini tanımaya çalışıyor o yüzden emiyordur benim ki resmen elini yumruk yapıp ağzına sokuyordu :)))
emine2018 Nazlina benim bebeğimde 46 günşük eli ağZından gelmiyor sürekli çekiyorum ama nafile şapur şupur emiyor
Nazlina [bilinmeyen] aadece 2 gundurbdogdugundan beringaz problemimiz olmadi hic anlamadim.moralimde bozuluyi gece gogsum doluyo ama gunduz surekli emiyo
Mommadam Bebekler emme refleksi ile doğaldır elini tanıyor artık ve emerek sakinlesmeye çalışıyor bırak emsin eldiven falan takma benimki de emiyor emzik sevmedi bende üstüne düşmedim