biranne0 Kızlar merhaba oğlum 9 buçuk aylık ama hala otururken dik oturamıyor kambur oturuyor normal mi ?
derinsmayko Belki öyle rahat ediyordur? Yani bilemiyorum başıma gelmedi ama benim kız da bazen öyle oturuyor, doktorunuz kontrol etti mi ya da başka doktora göründünüz mü?
biranne0 bisenakillisinzaten evet suan 12 ay 25 günlük oturuyor ama otururken kızım kadar dik değil hala hantal ama ayakta duruyor tutunarak
bisenakillisinzaten biranne0 ya benim kizimda aynı şuan 9 aylık kambur oturuyor bı kaç dk oturup hemen devriliyor sizinki tam olarak ne zaman oturdu
biranne0 bisenakillisinzaten ben doktora sormuştum doktor eğer dönebiliryorsa korkma demişti bana 10 aylıkken oturuyordu ama dediğim gibi kalbur duruyordu hatta 9 aylıkken de otuyordu o zamanlar arada pat düşüyordu arkaya doğru ama suan bile bazen kalbur oturuyor ve suan 13 aylık
bisenakillisinzaten biranne0 aynen tam dediğiniz gibi şu an oturuyor ama kambur oturuyor birkaç dakika oturup sonra düşuveriyor
biranne0 bisenakillisinzaten bence korkulacak bir durum yok gibi ama annellik=evham demek 😀 yine de doktorunuza danışın hatta yeğenim 9 aylık oturmuyor bile ama çok hareketli dönmesi falan baya iyi
davudumm bisenakillisinzaten merhaba, benim oğlumda kambur oturuyor şu an 8 aylık ne yaptınızda düzeldi🥹
bisenakillisinzaten davudumm hiç bı şey yapmadım 9. Ayın içinde kendi kendine oturmaya başladı zamanlada dik oturmaya başladı.
davudumm cLearQueen doktor zamanla düzeleceyini söyledi, ama bende çok kafama takıyorum düşünüyorum hep nedem böyle diye
eyberenimo cLearQueen ya benim bebegimde 6aylik aynı devriiyor dik.duramiyor kambur sürekli ve hala donemiyor