HE-SEN-COK-BILIYON Oğlumun ateşi 38.4 kızlar nasıl düşürebilirim calpol verdim yarım saat oldu ama 38.3 den 38.4 oldu😭
endoplazmikretikulumiste HE-SEN-COK-BILIYON Ilık duşa sok canım bence zaten havalarda çok sıcak yavru ferahlasın geçmiş olsun doktor ne dedi neyi var
D_deniz HE-SEN-COK-BILIYON geçmiş olsun. Nerden ölçüyorsun? Alından 38zi gördü ise acile ugrasaniz iyi olur
Gmzcan23 Çok yüksek değil 39. Üstünü ateş olarak sayıyorlar , bende az önce geldim 3 gündür bi çıkıyor bi düşüyor ateş , ishal iştahsızlık varsa bi doktora götürün derim covit testi yapıldı bizede tahliller yapıldı yine yaygınmış covit
HE-SEN-COK-BILIYON Gmzcan23 ya kustu az önce ama elini ağzına sokuyodu çok soktu ondan mı yoksa hastalıktan mı onu bilemedim
HE-SEN-COK-BILIYON Gmzcan23 onu yaptım şimdi bende duştan sonra kustu ama elini ağzına sokuyordu ondan mı kustu acaba bilemedim
HE-SEN-COK-BILIYON D_deniz durakkk 5.5 aylık koltuk altından ölçtüm şimdi 38.2 götüreyim mi ki ılık duş yaptırdım
D_deniz HE-SEN-COK-BILIYON ama koltuk altı 38 çıkar ki alından ölçer yok mu? Tabii ılık suyla duş aldır sadece zıbın giydir ev serin olsun düşer. Hep aynı yerden 1saat arayla ölç. 1cay kaşığı şurup düşmezse 1saatr 1olcek
HE-SEN-COK-BILIYON D_deniz alnından da aynı iki türlü de ölçtüm. Zaten hep zıbınla duruyordu ev sıcak diye hala düşmemiş 38.5 oldu
durakkk Kompres iyi geliyor o zaman canım başına koltuk altlarına bacaklarından eklem yerlerine bezi ıslat suyla koy öyle dursun yarım saat arayla 15 dk arayla değiştir çocuk serinlesinnhava da sıcak çünkü en iyi o geliyor ateşe birde kuzenim ayağına limon sürüp çorap giydiriyor
durakkk HE-SEN-COK-BILIYON canım sana diyemem ki hastaneye götürme ama ben olsam götürmezdim ama çocuğum 3 yaşında artık nasıl tepkileri oluyor biliyorum o yüzden sizinki çok küçük daha götürün diş çıkarma dönemlerinden enfeksiyon kapıyorlar çünkü