[silindi] Kızım 8.5 aylık 9 aylık aşısına getirmeden önce yumurta alerjisi var mı öğrenmem lazım yediremiyorum test yaptırmak istiyorum hangi bölümden alınıyor rendevu ve acılı bir işlem mi nasıl oluyor
sezer2022 [silindi] yediremiyorum Yemiyorsa alerjisi olup olmadığını nerden bileceksiniz, yani test istemek için bi reaksiyona şahit olmanız lazım 🤷🏻♀️ yeğenime 6 yaşında ufacık iğne gibi bişey batırılıp yapılmıştı ama bebeklere yapıldığını hiç duymadım
bana1cocukyetti [silindi] Çocuk doktoruna gidip alerji bölümüne yer açtıracaksınız biz öyle yapmıştık. Biraz acılı bir işlem çünkü çiziyorlar ve çizdikleri yerlere alerjisi olabilecek maddeleri döküyorlar. 15 dakika beklemiştik biz sırtına yapmışlardı. Yumurtaya alerjimiz çıktığı için 9 ay aşısını yaptırmadık
endoplazmikretikulumiste [silindi] bölümünü bilmiyorum 2 türlü test var kan ve deri kan doğru sonucu pek vermezmiş deri testi daha duyarlı imiş
[silindi] bana1cocukyetti kafayı yemek üzereyim sinirlerim bozuldu artık yediremiyorum ne yapacağım 13 gün sonra aşı var en erken çocuk hastalıkları randevusu 26 sında direk alan açmaz ileri tarih randevu verirler alerji için bu aşı yumurta alerjisi olan bebeğe ne yapıyor ki acaba bide bu aşı zorunlu mu
utkummm bana1cocukyetti merhaba yumurta alerjiniz cikmis peki bi belirtisi var miydi vucunda kizariklik falan Birde icinde yumurta olan hic bi seyi mi yemediniz sizde bebeginizde
bana1cocukyetti [silindi] Bize sırttan yaptılar koldan da yapılıyor ama hangi durumlarda bilemiyorum. Benim kızım zaten çok ağlaktır bunda da ağladı evet ama sakin bebekse çok ağlamıyorlar sadece işlem yapılırken
[silindi] bana1cocukyetti sizin gözleminize göre acılı bir işlem mi yani anne olarak bakınca kızınız korkudan mı acıdan mı ağladı