Birisibirisi Antalya kalkan Fethiye Marmaris yAni egede çocukla tavsiye edeceğiniz oteller yada bungalov evler var mı kızlar ??
Alimenur0 Birisibirisi Fethiye’de bi villa kiralamıştık ben size bağlantıyı paylaşayım biz memnun kalmıştık seydikemer de bu villa https://www.villacim.com.tr/villa-moem
aaminee Birisibirisi daha gitmedim ama yeni rezervasyon yaptık Alanya’da SEDİR park JOY bakmanızı tavsiye ederim havuzu kaydıraklı yeni bir otel tertemiz ayrıca bayanlar havuzu da var fiyatı da diğer otellere nazaran uygun Instagram adreslerini inceleyin derim
Birisibirisi Mnli tekirova biraz daha marmarise yakın galiba ben işte Akdeniz’e yakın olan Ege kıyılarını istiyorum dolandırıcıda çok emin olamıyorum
Mnli Birisibirisi antalyada dediğim yer marmarise uzak güralın oteli zaten dolandırıcılık söz konusu olamaz
Alimenur0 Birisibirisi yok canım tek villa etrafında ev yok muhafazakar yani rahatlık yönünden iyi baya
Cennetkoydum Merhaba kuşadası labranda ephesus princess otel cocuklar icin cok guzel cocuk havuzu etkinlikler aksam eglencesi falan cok iyi temiz otel
Birisibirisi Cennetkoydum Kuşadası’nı da merak ediyorum aslında Cennetkoydum temiz dediniz yA en çok orası önemli bnm için de 😀 konu çocuk olunca hemen bakıyorum sağol cnm
aaminee aaminee birde sitedeki fiyata bakmayın wpden yazarsanız bizzat otele daha uygun fiyat veriyorlar
biriki Kalkan da çok güzel villalar var bi çok sitede bulabilirsiniz villacım gibi geçen sene villa kiraladık bu senede kiraladık kalkan da Patara plajı falan var çok güzel ama çocuğunuz tek se aquaparklı oteller falan daha eğlenceli olur onun için
Birisibirisi biriki bende aslında kalkan istiyorum villacımı bir arkadaşda söylemişti demekki güvenilir site