Bscd1670 Biprensannesig Van kalesi, Van müzesi🥰 Akdamar, Edremit sahil, kedi evi😍Eski Van evleri ve Muradiye şelalesi aklıma bunlar geldi 🌸
Alerjikrinit Biprensannesig Akdamar adası, Van kedisi evi, Van kalesi , Muradiye şelalesi , atayurt, zamanı gelince balık bendi, Edremit sahilinde takılma😅 kahvaltısı güzeldir
Mery103 Biprensannesig henüz gezemedim ama güzel beklentimi karşıladı en azından ama çok kalabalık trafiği kötü nerden araba çıkacağını anlamıyorsun kural yok yani
Biprensannesig Mery103 bnm ev carsıya yakın biyere gitmk için içindn gecmk zorundayz tam bi felaket tragi dolmşclar yznfn akmıyo surekli ısık var suresıde uzun 💔eşim tasınsakmı dıye bıle dusundu dedım bı sene durakım seneye lojmn cıkarsa gidelim🥲🥲
Mery103 Biprensannesig bizim emniyete yakın yeni yapılan bi site konum olarak da güzel o yüzden çarşıya girmeye hiç gerek kalmıyor ev nasıl site içi mi
Biprensannesig Mery103 selimiye demi o taraflar baktık bile tasınmak içinde dedim idare edelim bi sene site içi ama park kamelya falan yok
Mery103 Biprensannesig tuşba park evleri canım ama yeni yapıldığı için parkı falan henüz yok ama en kısa sürede yapacaklar olsun çocukla dışarı çıkmak çok zor en azından site de vakit geçirebilirsiniz
Biprensannesig Mery103 sahıbındende oraya ilan koymuslar 21 yazıyo balım o kadar pahalımı sizinde kira?