aslananne27 Kızlar oteli çok önceden tuttuk yalnız adet dönemime denk gelecek gibi Karin agrim başladı orda adet olursam havuza falan nasıl girebilirim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hunilimomy aslananne27 adet doneminizse suan geciktirici kullanın tatil bitene kadar ama düzen alt üst oluyor sonrasinda birazcik
Rengarenk52 aslananne27 eczaneye git geciktirici hap varsa onu kullan ama harici giremezsin yani aldığın önlem ise yaramaz bide herkesin içinde kana bulanmak var
aslananne27 hunilimomy ilaç falan kullanmak istemiyorum sonrasında çocuk düşünüyorum düzen bozulsun istemiyorum adet gecikmesi falan 🤦🏻♀️
hunilimomy aslananne27 yani maalesef ki girmeyeceksiniz tampon kullanabilirsiniz ama o da cocuk düşünüyorsanız enfeksiyon riskine cok açık bi hale gelirsiniz tavsiye etmem
aslananne27 adakussss zeynepzu Offfff crybaby MnkKrtl niluna aysegul9323 Busra986532 Rengarenk52 Mrvsmt2502 hunilimomy teşekkür ederim kızlar en iyisi ilaç diye düşündüm aklıma o yattı gittim eczaneden aldım 😅
crybaby aslananne27 alacağınız markaya göre değişir ama temel prensip içeriye koyuluyor parmağınızla itiyorsunuz hemen giriyor zaten
Eylul301023 aslananne27 adet geciktirici kullanın bıraktıntan 2 yada 3 gün sonra adet oluyorsunuz düzen bozulmuyor
aslananne27 crybaby bi ara bi arkadaşım içinde kaldı falan demişti öyle bi ihtimal var mı hiç kullanmadığım için diyorum 🫣gülmeyin 😊😀😀
Busra986532 aslananne27 geciktrici aldım ben balayına gitmeden saati saatine içmzseniz adet oluyırsunuz karın ağrınız oluyor tavsiye ederim