123607_ Direkt burnunu tıkayacak şekilde dönüyor uykuda korkuyorum nasıl önlemler almışsınız bu durum için merak ettim 5 aylık kizim
Mrvsmt2502 123607_ yatağında örtü yastık oyunca vs hiçbir şey bulundurmayarak önlem almıştım. Kafasını kaldırabiliyorsa sorun olmaz. Ayrıca baby nest gibi yumuşak bir şeyde yatırmayın sert yatakta yatsın
diapmelka 123607_ benim kızım da 5 aylık ve o da hep dönmeye çalışıyor. Ben yan yatış yastığını hala kullanıyorum arasını en geniş şekilde açıyorum. Sırt üstü yatıyor. Maksımum yan yatabiliyor o kadar dönebiliyor. Tamamen yüzüstü dönmesini engelliyor.
ebebe 123607_ o aylarda bizde oyleydik çok korkmuştum ilk sizin gibi şimdi 9.5 aylığız done done yatıyor dolanıyor yatağının her yerini. Merak etmeyin onlar da rahatsız oldu mu hemen oynatiyorlar kafayı 💞
123607_ Mrvsmt2502 yatagi taş gibi desem yeri bende hiç bisey koymuyorum korkudan tam besigin kenarlara kafasını sokmaya çalışıyor bide
Mrvsmt2502 123607_ kızımda hep yüzüstü uyur 27 aylık hala öyle. Uyurken burnunu kapatıyor gibi yapın rahatsız olup dönüyorsa kurtarıyordur kendini zarar vereceği bir şekilde değilse yatak korumalığı falanda kullanmayın