ebrarin_annesi nazanay 1 yumurtanin tamami degil canm zaten sarısından sadece az bi miktarr vericem . benim kizimdada yogurt verince karnı geriliyoo cok agliyoo yogurt da yediremiyorum.
Myagz ebrarin_annesi @balannesiii valla bi diyetisyen arkadaşım da kayısı dedi doktor da o yüzden öyle veriyorum bilemedim bak
mekikkk Myagz hayvansal hastalıklardan koruma amaçlı tam pişirmek gerekiyor tavuklar gezerek beslendiği için maalesef bi çok hastalığı barındırabiliyorlar bunun bebeğe geçmemesi için tam pişirmek gerekiyor🤷🏻♀️
NeclaDefne Kutay_16 kulaktan duyma hiç bir bilimsel açıklaması olmayan şeylere inanmayın lütfen ben kızıma uzun zamandır her gün yediriyorum kızımın maşallahı var 1 yaşını geçti bıdır bıdır kendi kendine kitap okuyo sıkılırsa bana getiriyor birlikte okuyoruz anne baba dede abla amca abi herşeyi söylüyor maşallah. Yumurta ev yapımı peynir ile bu günlere geldi eltinize bunlardan bahsedin mesela teşvik edilmeyen bebek çok TV ye maruz kalan bebekler geç konusabilir ama bunun beslenmeye bağlamasın hele hele yumurta gibi çok besleyici şeylere iftira atmasın. Yumurta alerjik her zaman verme dedi herkes ben araştırdım kendi bildiğimi okuyorum dedim bir sıkıntısını da görmedim şükür.
yasmina Yumurta sarısını iyi pişmiş olarak haşlanmış bir şekilde veriyodum ama mutlaka sütle veya peynirle eziyodum. Yumurta sarısı tek başına damaklarına yapışabiliyor, yerken zorlanabilir.
Drycgdsmete ebrarin_annesi 6 aylıkken ben çeyreğini suyla karıstırıp eziyodum iyice cok azda sulu bırakıyodum ağzına yapışmasın diye bi sorun olmadı sonra kendim labne peyniri yaptım onla karıstırdım 6 aylıkken verilebiliyo evde kendim bebe büskivisi yaptım onla karıstırdım öyle daha doyurucu oluyo
Myagz mekikkk @balannesiii valla hastalık konusu mantıklı da tam pişmişi de nasıl yer bilemiyorum bişeyle karıştırmak da istemiyorum sonuçta rafadan değil ya bişey olmaz bence rafadan tehlikeli olabilir bence de kayısı kıvamı devam edeyim ben