Woman35 Ya kızlar 8.5 aylık bebeğim 1-1.5 haftadır çok huysuz dişten dedim karanfil zeytinyağı karışımı yapıp verdim olmadi doktor el yazmisti kullandım yine olmadi bugun tam 2 saat ağladı durdu duş aldırdım karanfil zeytinyağı karışımı verdim diş için jeli sürdüm bebek arabasında evde gezdirdim yine susmadı doktora gittik diş çıkmaya çalışıyor dedi anlamadim ama dışarı çıkınca sakinlesiyor idrar enfeksiyonu falan olsa boyle mi olur ? Ya da dişs böyle mi olur ? Nedir bu kızlar
Mamatigerbabytiger Bizde de durumlar aynı kızım 8 ay 23 günlük neredeyse 1 haftadır kucaktan inmiyor benden başka kimsede durmak istemiyor ve devamlı ağlıyor. Üstten 2 diş patladı ama huzursuzluğu hala devam ediyor. Tükenmek üzereyim. Sabrım kalmadı. Huyu değişecek diye korkuyorum. İnşallah gelip geçecek bir şeydir.
Woman35 Mamatigerbabytiger isena ya ayniyiz gercekten sabrim kalmadi artik yok mu bi cozumu bunun ya bisey fayda etmiyo da anlamadim akşamları hep disardayiz bi disari da susuyor evde agliyor dis kasiyiciyla falan da kasimiyor dislerini ne zaman gecicek bu aklimi kaybedicem artik
isena Benim oğlum da 7,5 aylık alttan iki dişi çıkalı 1 ay oldu ve üst dişleri de kabarmış dedi doktor bi kaç gün önce. O bunu söyledikten beri geceleri ne uyku var gündüz desen hep kucağımda sürekli beni görmediği zaman ağlıyor başkasına da baktırtmıyor
Mamatigerbabytiger Woman35 bende kesinlikle evde uyutamıyorum. Dışarı yürüyüşe çıkıyoruz bebek arabasında uyuyor kaç gündür. Uyku düzenimiz de mahvoldu. Ben kafayı fırlatmak üzereyim hemen geçsin artık bu dönem
dgncgl Bizde de durumlar aynı. 8 buçuk aylık. Gece yatırdığım gibi uyanıyor istisnasız hergün. Hiç uzun uykusu kalmadı. 1-2 haftdır böyle. Gündüz çok zor uyuyor. Sıcaktan mı dişten mi ataktan mı anlamadım. Ama insanın bünyesi çöküyor vallahi. Hepimize bol sabır ve sükunet diliyorum
Mamatigerbabytiger dgncgl amin 🙏 yukardan 4 dişi aynı anda çıkmaya başladı şu anda 4. Diş patlıyor bizimki dişten kaynaklı da olabilir ama havalar da çok sıcak. Hepsi üst üste geliyor bazen.