Rabiademir05 Arkadaşlar iki gündür doğum yaptım sütüm yok önerisi olan çok acil kendimi kötü his ediyorum 😞😞🙏🏼
Fadimenur0468 Rabiademir05 canim beyaz kuru dut al aktardan kaynamıs suyun icine 9 tane at sabah ac aksam ac karnina ic. Bide bol bol hosaf suyu ic bebeginle ten temasi kurarak emzirmeye calıs canim mutlaka gelecektir korkma bide pompayla göğsünü sağ sıcak havlu koy göğüslerine sagarken. Mutlaka su ic bol bol birde sıcak bir dus göğüslerini sıcak suylada yika.
Ervagizem Rabiademir05 Rabiademir05 bence endişe etme bebek emdikçe coğalacak sakin kalıp güzelce emzir. Sağlıklı beslen tatlıyla değilde sağlıklı beslenerek çoğalıyor süt😊 kahvaltını güzel yap yeşilikle beraber ye özellikle dereotu. Ara öğünlerinde kuru dut ve hurma olsun bide 3 litre su😊
Deletedmom268 Hayırlı olsun canım bol bol gögsün boşta olsa emzir bebek emdikçe süt gelir. Benim de hemen gelmemişti humana stel tea emziren anneler için diye onu içmiştim dere otu yedım oda fayda etti ama ne kadar emerse o kadar Hızlı iner sütün.
Efvahi Rabiademir05 bol bol emzir, bol su tüket, kuru börülce ve bulgur pilavını kendine öğün yap, ardından su iç ve mümkünse 1 saat yat uyu.
Askall Rabiademir05 cnm öncelikle hayırlı olsun kalk bir sıcak dusa gir göğüslerini sıcak su ile yıka ondan sonra sakın dere otu yeme ödemini dahada arttırır ama ödem yok ise yiye bilirsin cok faydası var birde e bebeklerde eczanelerde satılıyor sürt arttırıcı cay ve damla suyun icine koy bunlar cnm bende cok sey yedim yemedim sey kalmadı ama yemekle hic alakası yok eyer bebeğini düsünüyorsan bunları hemen al ve kullan yemekle sut artmıyor emin ol bundan
Bircicekbirbocekannesi Rabiademir05 sicak dus al gogsune sicak su tut zeytin yagi ile masaj yap. Gogus ucuna dogru masaj yap. Tarakla yukardan göğüs ucuna dogru tara sicak suyun altında ve sut olmasada bol bol emzir sut kanallari açılsın. Humana cayi ilk etapta guzel sut yapiyor. Kullanabilirsin. Bol sütlü günleriniz olsun. Sağlıkla büyüsün bebiş ❤
Peaceful Rabiademir05 asla sütüm az diye düşünme. Facebook ta emzirme akademisi var gruğ onu takip et. Havuç haşla suyunu iç. Biberiye rezene zerdeçal zencefil karışım al iç. Tahin ye. Bol su. Dere otu. İnan çoğu kişi yaşıyor bunu
Naab Rabiademir05 sütünü sağ canım bnde 10 gün önce doğum yaptım sütüm gelmedi elektrıklı süt pompası almıstık onla geldi
iyikianneyim61 Rabiademir05 benimde öyleydi canim 22 gün oldu kesinlikle sıcak duş al göğüslerine masaj yap o çok etki gösteriyor kuru incir kayısı ayva kompostolar iç gun de 2 3 kere bol su gun de 3 4 lt yakın yeşillik marul salatası taze soğanla petibör biskuvisi de süt yapıyor humana stil çay ben bunları uyguladıkça yavaş yavaş gelmeye başladı ilk zamanlar benimde azdı kafama çok takıyordum be bol bol emzir canim bak ozaman sütün artacak kesinlikle stres yapma çok etkiliyor inan geleceğine