tekbasimabakiyorum Iremylcnkya07 ay Ginny and Georgia harika değil mi ya, anne olduktan sonra daha bir güzel 😁 Working Moms da şimdi daha komik geliyor ikinci kez izliyorum 🤣
Mcnkarsel Urasss13 ay şimdi gördüm. Kitaptan uyarlama bi dizi. 4 kız arkadasın hayatını anlatıyo. Aşk iş vs. Ama tam kafa dagıtmalık😂
Urasss13 pasaklisinkukuli vikingleri bitirdim güzeldi gerçekten o tarz dizileri seviyorum zaten. Diğerlerinede bakacağım
Urasss13 Iremylcnkya07 baya yazmışsınız vikingleri çok severek izledim aralarında o tarz o şekilde izleyebileceğim var mı varsa direk başlarım
Urasss13 xxperisi gündüz hiç zamanım olmuyor ama geceleri çok sıkılıyorum uyuyamadığım için her gece 2 3 bölüm izlerim tabi bölümler 40 45 dakikaysa😊
Urasss13 momofdragon la casa de panel izledim o gerilim korku değildi ya o tarz dizileri seviyorum ama mesela Atiyeyi açtım direk rahatsız oldum 2 bölüm izleyip kapattım başkaları için korkunç değildir belki ama benim için öyleydi😁
Urasss13 tekbasimabakiyorum atiyeyi açtım 2 bölüm beni gerdi kapattım. La casa de panel güzeldi bitirdim kübra vardı izledim fatmayı izledim idare ederdi. Ben game of thrones ve vikingleri çok sevmiştim yazdıklarınızın arasında bunlara benzer var mı