alchn bugun fark ettim lavaboya gittimde büyük abdestimde kan dedim acba kananam devam mi ediyor ki dedim baktim kii büyük idrardan geliyor öyle korktum ki grip oldum acba kötü biseye mi yakalandim 48 günlük bebeğim var onu götürecem hastaneye nasıl bir salgindir bu yaa
[silindi] alchn idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz galiba çişinizi yaparken acıyor mu yanma var mı kaşıntı var mı
[silindi] alchn Gebelik ve doğumla sonrasında genelde hemoroid oluşuyor eğer zorlandıysanız hemoroid kanama yapmıştır. Kırmızı kan olarak görüyorsanız korkmayın muhtemelen hemoroid. Ama sindirilmiş rengi siyaha yakın kan görüyorsanız mutlaka doktora gidin.
Yusufmrv alchn benım gecen gun oldu idrar testı ve ultradonla karnıma mıdeme baktılar safra tasıymıs belkı senınde öledır. İdrarımdan gelıyodu buyuk abdestten degıl.
Deletedmom136 Gripten seğil de kabızlığınız zorlanmanız vs varsa ya da basur varsa olabilir hele normal doğum yaptıysanız çok yaygın. Ben sezaryen oldum ama bende bile olmuştu
Celestial Büyük idrar nedir ben anlamadım, ama kakadan geliyorsa hemeroid olabilir acı hissi var mıydı yaparken? Çişte varsa sistit olabilir o da çok yanma yapar. Yanma acı falan yoksa belki pancar yediyseniz veya şalgam içtiyseniz o da rengini değiştirir
GmzSnn alchn tuwaletini yapınca çatlak warsa o deforme olmuştur o zmn kanar normal bişi acı ağrı yoksa zaten krem werip yollarlar ewe
Myagz alchn ben de sezaryen oldum bana da oldu aynısı ben hamilelikte bağırsağa olan baskıdan hemoroid çatlak falandır diye düşündüm önemsemedim üç dört ay ara ara devam etti geçti sonra
Birelamasali alchn benim de çok oldu hamilelikten sonra bir müddet olabilirmiş. Tuvaletinizi yaparken cam kırığı gibi bir his varsa büyük ihtimal anal fissür. Yanı mataktaki kılcal damar catlamasiymis. 9 ay boyunca yuk taşıyıp genişleyen damarlar sebebiyle oluyormuş. Bol su için Zaten içiyorum diye düsünmeyin vücudunuz emzirirken daha fazlasını ister. Lifli gıdalar tüketin bir de hareket edin
Ecelila Cnm böle şeyleri ihmal etme mide kanaması safra kesesi sorunları olabilir olmadi bi acile git