atahan2023 Kızlar adac puanı yüksek, 360 dönme özelliği olan memnun kaldığınız çok beğendiğiniz oto koltuk modellerini söyleyebilir misiniz bi türlü karar veremiyorum joie mi Kraft mı maxi cosi , Brit’s römer , yoyko hangisi daha kullanışlı güvenlidir ?
esmanur433 atahan2023 valla param bu ay çok olsaydı yoktı bear alacaktım kesinlikle ama onun yerine yarı fiyatlı memnuniyeti çok yüksek olan alman markası holmer aldım bakalım uzun yolculuğumuzu nasip olursa yarın yapacağız deneyimlerimi yazarım inşallah
brnaz atahan2023 ben birkaç gündür arayıştaydım bugün Ebebekten joie i spin 360 aldım adac puanı çok yüksek koltuk olarakta çok yüksek rahatlıkla dışarıyı seyredebilir bugün kurulumunu yaptık şuan indirim var 15 binden 10.500e mi ne düştü sanırım bence tek eksisi çok fazla yatmıyor ama benim bebeğim çok küçük daha 2 aylık o yüzden biraz daha büyükse bebeğiniz o da çok önemli değil
brnaz atahan2023 0-18 benim aldığım araştırmalarıma göre 0-36 pek önerilmiyor güvenlik açısından ama nedenini bilmiyorum dün ben başlık açtığımda da birisi doktorunun önermediğini yazmıştı